Klasikinis Rutuliukų Labirintas Kubo Žaislas Kalnelius Žaidimas Mediniai Veiklos Kubas, Žaislai, Kūdikių Švietimo Kūdikių Matematikos Žaislai

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: mediniai medžiai, žaislai, lego kalnelius, cuvav, taurės kilimėlis, passpoil, amatų medienos, miestelyje lego, arbatos medžio miestelyje, sudėtingos medinės dėlionės, granulių už jewelri padaryti.

    €11.90 €17.00
  • Modelio Numeris: Dėlionės apvalūs karoliukai
  • Temos: Sportas
  • Amžius: 14 Metų, & Iki
  • Įspėjimas: Dėlionės apvalūs karoliukai
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Kulka Taškų:

1、5 Skirtingų Dizainų: Mūsų žaislai yra 5 skirtingų dizainų: žaisti su karoliukais, nugara pavara, žaisti paukščių žaidimas, atpažinti figūrą ir skaitmeninis laikrodis-žadintuvas.

2、Puikiai Mokytis Aplinkos: veiklos yra spalvinga ir sukurti puikią aplinką savo vaikams mokytis.

3、Gebėjimas Auginti: Ugdyti vaikų spalvų pažinimo, formos pažinimo, naudojimosi vaikų loginį mąstymą, rankos-akies koordinacijos ir uoslės jautrumas.

4、Saugus Vaikams: Su Spalvinga blokai, pagaminti iš natūralaus medžio masyvo, poliruoti kraštai, ir ne toksiška vandens pagrindu pagaminti dažai.Tinka 1-erių metų berniukai ir mergaitės.Tvirto ir klasikinio skirtos medinių žaislų, gali atlaikyti ne nyksta arba skilinėjimą net vaikystėje.

5、Puiki Dovana: Puiki dovana tiek švietimo ir įdomus.Šis žaislas ne tik atitinka vaikų poreikiais, bet taip pat leidžia tėvams tikri.Puiki dovana žmonėms, gimtadienius ir Kalėdas.

Specifikacija:

Medžiaga: mediena

Dydis: apie 16*16*30 cm/6.3*6.3*11.81 į

Pakavimo Sąrašas:

1 X Daugiafunkcinis Mediniai Švietimo Žaislas

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai