100 vnt./daug Eco-Friendly Spalvingas Kamuolys Minkštas Plastiko Vandenyno Kamuolys Juokinga Kūdikis, Vaikas Plaukti Duobę Žaislas Vandens Baseinas Vandenyno Bangos Kamuolys Dia 5,5 cm

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: globbles kamuolius lipni, kamuolys baseinas, baseinas žaislų nėrimo, plastikinius kamuoliukus žaidimai, kamuolys ping pong, berniukai kamuolys duobę kamuoliai, kamuolys vandenyno, kamuolys smėlio, streso kamuolys figet žaislas, stabdžių kamuolys streso.

    €9.09 €12.98
  • Brūkšninis kodas: No
  • Plastiko Tipas: ABS
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas: Kamuolys Duobes
  • Skersmuo: 5.5 CM
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Sertifikavimo: 3C
  • Prekės Pavadinimas: GERAS LUCKY BOY
  • Lytis: Unisex
  • Amžius: > 3 metų
  • 3C: Sertifikatas
  • Savybės: Sportas
  • Modelio Numeris: LTB00772
  • Įspėjimas: NO

5.5 cm 100vnt/daug Eco-Friendly Spalvingos Minkšto Plastiko Vandens Baseinas Vandenyno Bangos Kamuolys Kūdikių Juokingas Žaislas Streso Oro Kamuolys Lauko Įdomus Sportas

Sveiki atvykę į kūdikių žaislų karalystė, Parduotuvė, Tiesiog Mėgautis Savo Pirkinių Čia!Jei norite pirkti ne visą pardavimo kainą, prašome susisiekti su pardavėju pirmas.Jei pardavėjas yra ne internetu, prašome rašyti el. paštu pardavėjo pašto dėžutę, jis gali gauti savo elektroninio pašto kuo greičiau jums siųsti jį.

Produkto Savybės:

Stilius: Vandenyno Kamuoliai Dydis: 5,5 cm (2.17 colio)(apytiksliai) Spalva: Septynių spalvų mišinys Medžiagos Kamuolys: PE Plastiko Amžius: 0-10 vaikai Pakuotė: 100vnt × Vandenyno Kamuoliukus + Akių maišą Šis stilius yra unikalus ir gražus .Jis yra gražus ir mados .Žaisti nemokamai tai kamuoliukai su palapinė labai laimingi.Ji negalės jūsų vaikams.Aukštos kokybės medžiaga, Saugus ir patikimas, netoksiškas, jokio kvapo.Puikus žaislas jūsų vaikams.Paramos Lašas Laivybos !!!

Pastaba:

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

Mokėjimo

Mes palaikome šiuos mokėjimo būdus.Visi mokėjimai atliekami www.rcmadosstudija.lt yra tvarkomi Alipay.

Pristatymas 1.Mes atsiųsime elementus per 2-3 dienas, kai sistema patvirtina pirkėjų, mokėjimo.

2.Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių,pirkėjai yra atsakingas už muitus.

3.Mes grąžinsime pirkėjų, jei pirkėjams grąžinti prekes per 15 dienų nuo pirkėjų gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjai turėtų būti grąžinti laivyba, krovinių ir įsitikinkite, kad daiktai grąžinami jų originalus sąlygas.

4.Prekės yra vežamos www.rcmadosstudija.lt Standartinis Pristatymas , www.rcmadosstudija.lt Premium Pristatymas, ePacket,pasiekti dauguma šalių per 15 iki 35 reikalas dienų.Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių,ji gali užtrukti iki 60 darbo dienų.

5.Jei norite gauti elementą greičiau,susisiekite su mumis mokėti papildomų krovinių, mes galime jums pasiūlyti šias greičiau ir pigiau laivybos būdais:UPS,DHL, " Fedex,TNT,DEPX,AVS.Per šių būdų, jūs galite gauti elementą maždaug per 5-7 darbo dienas.

Atsiliepimai

1.Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

2.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas,prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausią klientų aptarnavimo paslaugos

3.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis per"Susisiekti su dabar"link" ar "Pokalbiai dabar"nuorodą, mes pasistengsime atsakyti per 1 darbo dieną.

Theberrys2020-09-21
"Balls are very small. Very bad packaging as some were squished and ruined. Packed in a plastic bag. "
Chili192020-08-15
"Didn’t come with the yellow or purple color only pink green and blue. "

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai