Lovos mašinos baby "Porsche" lovos mašina Berniukams, Mergaitėms, vaikams, miegoti

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: bose "porsche", cpap mašinos silikono, "porsche" knyga, pigūs cpap mašinos, vandens "porsche", mini cpap mašinos, kelionės cpap mašinos, statybos porsche, ddk "porsche", cpap kaukės mašina.

    €87.32
  • Prekės Pavadinimas: Kita

Mes atkreipti jūsų dėmesį, puiki lova-mašina sudaro automobilio garsaus prekės ženklo.Mažų matmenų, dizaino, leis jums palikti kambaryje pakankamai vietos žaidimus, o kūdikis bus miegoti patogiai.Be to, ji pati gali būti puiki daugiakampio žaidimai.Tvirtą pagrindą, stiprus sienelių, aukštos kokybės tvirtinimo detalės-visa tai leis vaikui nebijoti sulaužyti lovelę, net jei jis nusprendžia, šokinėti ant jo.

Medžiagoms taikome atitikti aplinkos saugos standartus.Naudojamos gaminti sienelių, iš E1 klasės medžio drožlių plokštės atitinka Europos kokybės standartus ir yra leidžiama gaminti vaikų kambario baldai.UV dažai, kurių pagalba nuotrauka yra taikomos, yra nekenksmingos sveikatai vaiko.

Siekiant, kad lova-mašina net labiau patinka realus, jūs galite išmokyti jį su plastikiniais ratais.Mes taip pat rekomenduojame pirkti čiužinys, patalynė ir LED apšvietimu, kuri gali atlikti vaidmenį naktį lempos.

Privalumai:

1. patogumas.Aukštis nuo grindų į aukščiausią vietą pagal gost reikalavimus, yra 50 cm.Tai leidžia net mažas vaikas galėtų patogiai pakilti ir nusileisti iš jo, nerizikuojant iškristi.Specialaus dizaino lova leidžia jums lengvai atsisėsti ar atsigulti šalia suaugusiųjų, jei vaikas negali miegoti.

2. saugumas.Neturi aštrių kampų.Bortics leidžia, jūs ne kristi.Medžiagos, kurios naudojamos gaminant lovos yra ekologiškas ir saugus kūdikiui.Saugus UV rašalas naudojamas.

3. universalumas.Lovos yra skirtos vaikams nuo 1,5 iki jaunų paauglių (10-12 metų).Puikiai tinka tiek berniukams, tiek ir mergaitėms.

4. aplinkos.Visos medžiagos, naudojamos gamyboje yra visiškai ekologišką ir atitikti reikalavimus gamybai, vaikų baldai, kaip patvirtino reikiamus dokumentus.

5. patikimumas.Ortopedijos bazė yra sudaryta iš 12 stiprus lenktos medinės latas ir specialiai suprojektuota kalno.Visa tai leidžia atlaikyti apkrova ne mažiau kaip 200 kg.

Savybės: Lova Dydis: 170x75x50 (ilgis x plotis x aukštis) cm Dydžio prieplaukos: 160x70 (lxw) cm Apkrova per lova: iki 200 kg Medžiaga: LAMINUOTA MDP Medžiagų Valdymas: E1 emisijos klasę LDSP, kurie atitinka sveikatos ir aplinkos kokybės standartai.Lopšiai neturi aštrių kampų: visi kraštai yra padengti 1 mm PVC briauna ir saugus vaikams, Paviršius: Spausdinimo Apimtis: tiesioginis nuotraukų spausdinimas ant medžio drožlių plokštės su saugaus ultravioletiniai dažai.Unikalus 3D iliustracijos kiekvienam lovelę yra sudarytas rankiniu būdu.Kiekvieną lovelę yra sudarytas dailininko tik ir rankiniu būdu.Čiužinys: parduodamas atskirai bazė čiužinys: 12 stiprus lenktos medinės latas ir specialiai suprojektuota kalno.Atlaiko apkrova ne mažiau kaip 200 kg.Sienos (ribotuvas): Įtraukta Surinkimas: nepriklausoma, su detalia surinkimo instrukcija.Visi priedai ir įrankiai surinkimui, įtraukti.Vidutinė surinkimo metu yra 15 minučių.Gamyklos garantija: 1 metai Įpakavimas: tankus 3 sluoksnių gofruoto kartono, sumažinti žalos tikimybė transportavimo metu.

Atitikties sertifikatas TR TS (EAS).GOST R ISO 9001-2015 (ISO 9001:2015 M.).

Ppennypitstop2021-01-18
"в целом нормальная кроватка. в брусках дырки были смещены на 2 мм.....пришлосьрасширять"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai