1.8 W Saulės Fontanas su Vandens Siurblys Tinka Paukščių Maudymosi Saulės Skydelis Rinkinys Lauko Foutdoor Tvenkinys Kieme Sodas

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: saulės fontanas, fontanas, akvariumas tvenkinys, už fontano siurblys, dekoro fontanas, kinijos rašalo rašiklis, vandens siurblio funkcija lauko, vandens fontanas, krioklys, laukinių paukščių lesyklėlę, mėlyna saulės fontanas.

    €10.98 €13.39
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: SAULĖS Fontanas

Aukštos kokybės sraigės rinkinys-su didelio efektyvumo saulės kolektorių (1.8 M), jis gali dirbti paprastai ir pateikti gyvenimo 20.000 valandų.

Be to, palyginti su įprasta saulės fontanas paukščių, naudoti brushless motors " jau mažesniu energijos vartojimu ir ilgesnį gyvenimą.

Be to, ji nėra elektros lizdo arba išorine baterija, todėl jis yra ne tik paprasta naudoti, bet taip pat ir saugūs jūsų meilužis.

Mineralinių energijos sutaupo vandens ir augalų ekstraktų, padeda išlaikyti saugų, šviežia ir sveika maudymosi aplinką, naudojant saulės energijos plokštės.

Leisti paukščiams pateikti kietas gėrimų ar greitai įsigeria paukščių kieme, nesukeliant atsitiktinių sužeidimų.Idealiai tinka maudyklų paukščių , žuvų tankai, nedideli tvenkiniai, baseinai ir sodo puošmena.

Vanduo cirkuliuoja deguonies, kad jūsų kiemas atrodo patogus ir patrauklus.Patogu ir praktiška, įrengtas, su 4 rūšių purškimo vadovai, siurblys pradeda veikti per 3 sekundes, ir atskleisti pakankamai saulės šviesos.

Ji yra sumontuota įranga, ir 4 tipų purkštuvų galvutės įvairių vandens srauto ir vandens aukščio, siekiant išvengti vandens purslų.

Maksimalus vandens aukštis: 70 cm (27.6 cm), linijos ilgis: 9.5 kojų.

Maksimalus vandens plotas: 150 cm (59 cm).

Aukštis vandens, priklauso nuo jos intensyvumo saulės šviesos.Ekologišką, SAULĖS ENERGIJĄ, taupo jūsų išlaidas-kai jūs žinote, kad galite naudoti sodo fontano siurblys be suvartoja elektros energijos, nėra nieko, kad gali padaryti jums daugiau patogumo.

Tai ne tik suteikia jums ekonominės naudos, tačiau taip pat turi mažą poveikį aplinkai.

Šie saulės fontanas siurbliai gali būti naudojami beveik bet kurioje namų vietoje (kieme, sodas, kiemas, baseinas ir kt.), tol, kol yra pakankamai saulės energijos.

Vertingas vandeniui padengti belaidžio išvykas-mūsų paukščių kit ateina su 1.8-watt solar panel, siurblys, 9.5-koja maitinimo laidą, ir purkštuvų galvutės.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai