3pcs per/1set AMBULATORIJOS-58130MI 347 pavaros su 3 vnt GP-58130MI 347 pavaros su 3 vnt. vienam nustatytas šilumos gavimą spausdintuvą

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: terminis etikečių spausdintuvas, etikečių spausdintuvas usb, papuošalai etikečių spausdintuvas, "bluetooth" etikečių spausdintuvas, gprinter etiketės, dot matrix printer, sąskaitos faktūros spausdintuvą, etiketės rašytojas, 80mm spausdintuvą, 80mm terminis spausdintuvas.

    €4.14
  • Modelio Numeris: 347
  • Prekės Pavadinimas: Abscl
  • Model1: GP-58130MI
  • Tipas: pavara
  • Modelis: GP-58130MI ,347

3pcs per/1set AMBULATORIJOS-58130MI 347 pavaros su 3 vnt. vienam nustatytas šilumos gavimą spausdintuvų ir spausdinimo galvutė naujas origingla šią nuorodą, 5 daug , 1. Jis naudojamas ant spausdintuvo. 2. Naujas originalus 3. Aukštos kokybės ir konkurencinga kaina. 4. Stiprus tiekimo galimybes. Klientų Pasitenkinimo: Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų ar rūpesčių, prieš ar po jūsų pirkimo.Mes esame įsipareigoję savo 100% pasitenkinimas garantuotas.Prašome įsitikinkite, patvirtina, kad, kai gausite prekes geros būklės, nes, kai jūs pateikiate, kad jūsų pinigai būtų perduoti į sąlyginio Deponavimo, ne mūsų sąskaita.Apmokėjimas: yra daug mokėjimo būdų galima rasti www.rcmadosstudija.lt visa, "MasterCard", "Western Union", Qiwi ir banko pavedimu.Daugiau mokėjimo variantų bus prieinama dėl www.rcmadosstudija.lt ateityje.Partneriai: *jeigu jūs esate didmenininkas, perparduoti pirkėjas, pls susisiekti su mumis artimiausiu metu, *Mes teikiame geriausias paslaugas. *Mes tikimės, kad gerus verslo ryšius su jums!

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai