Duomenų Varlė 4 1 Valdiklis Krovimo Doko Stotis Stovėti PS4 PS VR PERKELTI Quad Gamepads Įkroviklio Stovas PS4 Priedai

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: kontrolės perkelti ps4, ps4 vr, mokestis playstation move, kontrolės ps4, ps vr, 4 ps, perkelti controlers ps 4, titano kalba, vr ps valdytojas, data varlė.

    €11.27 €20.13
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • SONY Modelis: PLAYSTATION4
  • Sąsajos Tipas: USB
  • Įkrovimo Laikas: 2-4h
  • Suderinamos Prekės/Modelis: Sony
  • Fearture 1: Raudona Šviesa, Kai Įkrovimas
  • Įėjimas: DC5V/1000mA
  • Galia: DC5V/500-1000MA
  • Taikoma produktus: PS4/PS MOVE/ps VR
  • Prekės Pavadinimas: DUOMENŲ VARLĖ
  • fearture 2: Žalia Šviesa, Kai Visiškai Įkrautas
  • Modelio Numeris: XWX0818
  • spalva: juoda
  • Fearture 3: Keturi-Už Dviviečiam
  • Medžiaga: ABS
  • Tipo priedai: žaidimų konsolė įkroviklis

3 1. Vertikalus Stovas Su Dual Controller Įkroviklis Stotis PS4/PS4 Slim/PS4 PRO

Vertikalus Stovas PS4 sonsole su Aušinimo Ventiliatorius ateina su 3 įmontuotu ventiliatoriumi.Suteikia pastovų pinigų srautą vėsaus oro ir efektyviai išlaiko savo PS4 konsolės nuo perkaitimo ir pratęsti jos tarnavimo laiką.Du įrengtas angas, saugojimo ir įkrovimo jūsų valdikliai.Įdėkite savo duomenų valdytojas į stovą po žaidimo sesiją ir tai bus įkroviklio jūsų kitą žaidimo sesiją.

Dual Usb Įkrovimo Stovas PS4/PS4 Slim/PS4 Pro

Šį USB Įkroviklį Stotis suteikia paprastas ir greitas būdas įkrauti ir laikyti savo PS4/PS4 SLIM/PS4 Pro valdytojai saugiai.Idealiai tinka saugoti savo vieta laikyti jūsų valdiklių įkroviklis, kai esate ne žaisti.

4 1 Įkrovimo Stotis

Specialiai sukurta PS VR/ PS4 duomenų valdytojas, kuris yra jums patogų krauti ir sandėliuoti iki 4 valdytojai.Saugo įkrovikliai, tvarkinga ir išsaugoti savo erdvę.

3 USB Išvesties Prievadai Susitikti Apmokestinimo Poreikius

Jis gali patenkinti jus įkrauti kitus prietaisus, kartu vienu metu

Multi-funkcija Įkrovimo Stoties, Įkroviklis

Galima krauti 2 PS4 PERKELTI valdiklius ir 2 PRO bevielio kontrolierių tuo pačiu metu

Non-Slip Dugno Dizainas

Dugnas pagamintas iš neslidžios gumos padas padidinti trintį kelią įkroviklį nuo slydimo toli, ir turi griovelį įkrovimo laido laikymo

Krovimo Indikatorius

Gražus LED indikatorius leidžia jums patikrinti įkrovimo būseną iš pirmo žvilgsnio.LED indikatorius lieka Raudona, kai Valdiklis yra kaltinamas, ir lieka Žalia tegul vartotojas žino, kad įkrovimas baigtas.

Paketų Sąrašas

Kroviklis x 1 USB kabelis x1 Pakavimo dėžutė

Gera Kokybė ir Geras Aptarnavimas

Mieli draugai!Labai ačiū, kad lankotės mūsų parduotuvėje.Dėl dabartinės vėluojama global express pristatymas, jie negali būti pateikti per nustatytą laiką.Dabartinė pristatymo laikas yra apie 35-90 dienų.Kad nebūtų vėlavimo pristatyti į jūsų sklypą ilgą laiką, mes primygtinai rekomenduojame rinktis www.rcmadosstudija.lt Standartinis Pristatymas.Dauguma šalių gali suteikti 7-25 dienomis!Pasirinkti www.rcmadosstudija.lt Standartinis Pristatymas, jūs galite mėgautis naudą: Tik mūsų produktų atlikti Nemokamai Grąžinti logotipas, ir šių aštuonių šalių gali mėgautis nemokamai grąžinamosios išmokos jokios priežasties.

Belaidžio Retro Žaidimas Palaiko HMDI Produkcija

DUOMENŲ VARLIŲ naujausia versija gamepad, jūs jaučiatės labai retro su vaikystės skonį?Manau, atsakymas turi būti!Mūsų dizaino filosofija prasideda nuo tendencijos ir tendencijas kartus, ir plačiai priima nuomones klientams pristatyti šį valdymo rankena visiems!

WIFI, Vaizdo Žaidimų Konsolės Paramos HDMI Išėjimas

DUOMENŲ VARLIŲ vėliau kaip WIFI, vaizdo žaidimų valdiklis priima HDMI išvesties dizainas, integruota 3000 +100 3D žaidimų, ir palaiko tinklo atsisiųsti žaidimus (su sąlyga, wifi versija + ne wifi versija (tiesiogiai įterpiamas į tinklo kabelį)), Paramos PS3/PS2/PS1/PSP ir t.t.Galite išsaugoti žaidimo progresą bet kuriuo metu.Iki keturių žmonių galės žaisti kartu tuo pačiu metu.jums verta turėti!

Saniya09kuchma2021-01-10
"The adapter meets what is mentioned but unfortunately sometimes the move does not harass the first and you have to be moving him to load, on the other hand, the cabre to the USB connector is slightly short. By the way, if the moves have protector they don't enter the coupling base."

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai