1/4PCS T-Shirt Derinimas Valdovas Amatų Valdovas su Vadove Įrankis Mados Dizaino Piešimo Šabloną Amatų Įrankis Siuvimo UY8

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: akių brėžinys, vaikas studijų lentelė, aikštėje masto valdovas, valdovas mokykla, sodo įrankių, tuščias polo marškinėlius, pritaikyti šabloną, melžimo quilting šabloną, antklodė šabloną, pensų siuvimo modelius.

    €2.55 €4.63
  • Sulankstyti: No
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: T-Shirt Derinimas Valdovas

įstaiga, td, th { font-family: Comic Sans MS; font-size: 12px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-weight: 700; } 1/4PCS T-Shirt Derinimas Valdovas Amatų Valdovas su Vadove Įrankis Mados Dizaino Piešimo Šabloną Amatų Įrankis Siuvimo UY8

Prekės Specifikacija:

Savybės:

1. T-Shirt Krovos Valdovas: Pagaminta iš PVC.T-shirt Derinimas Valdovas galite gauti nuosekliai derinant kiekvieną kartą, ir imtis spėlionė suderinti savo pervedimus.Puikus komplimentas į savo T-shirt verslo.

2. Tvirtas, Minkštas Valdovas: Niekada nerimauti pvc valdovas atsilaiko!Tai gali būti susukti ne bus ir gali būti pakartotinai naudojamas!

3. Keturių Rūšių Valdovas: Keturių dydžių amatų valdovų gali patenkinti skirtingus poreikius.Skaičiai ir žymekliai yra aiškiai valdovas, kad būtų lengva skaityti nuo bet kokių marškinėlių spalva.

4. Lengva naudotis: Tiesiog reikia linija iki valdovas apykaklės t-shirt ir tada centras projektavimo prieš spausdami.Valdovas įrankis yra puikus jūsų šilumos spaudos, šilumos spaudos, sublimacija, šilkografija, vinilo paspauskite ir kt.

5. "PASIDARYK pats" t-shirt dizainas: T-shirt Derinimo Įrankis padės suderinti dizaino marškiniai, ir yra naudinga gauti spausdinimo suderinta puiki kiekvieną kartą!Nereikia nerimauti dėl to, ko nėra, centre nebėra!

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti nedideli nukrypimai dėl rankinis matavimas.

Specifikacija:

Medžiaga: PVC

Dydis: 10*2.5 cm, 10*3.5 cm, 10*4.5 cm, 10*5 cm

Komplektą Sudaro:

1/4(pasirinktinai) x T-Shirt Derinimas Valdovas

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai