Etmakit Nauja IMC Universalus CCFL LCD Inverter Nešiojamas Stebėti Lempos maitinimo šaltinis 0-94V IVH19402 REV3.0

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: power board 94v, 43 v17, e74739, 43uj6565, e88441, e231732, 7 ekranas, 94v led, 0 94v, 7 colių ekranas, ips.

    €5.78
  • Priedų Tipas: Kroviklis Priedai
  • Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null

JUODASIS PENKTADIENIS LED APŠVIETIMO LEMPŲ didelis discoun Veiksminga time2018-11-23:00--2018-11-28:00 Juodasis penktadienis mes turime $2 .$3. $5 kuponas taip Pat turi dovaną iš viso mokėti nei $20 siųsti ekranas linija nemokamai iš viso mokėti nei $ 50 siųsti 10 karoliukai iš viso mokėti nei $80 siųsti 15kinds LVDs maišelį iš viso mokėti nei $100 siųsti lempos baras testeriai ledbacklight sumažino Pirmojo lygio :išleisti $ 20 gauti $ 1off Antrasis lygmuo :išleisti $ 30 gauti $ 2off Trečiasis lygis :išleisti $ 50 gauti $ 4off

Mums Rūpi Jūsų Poreikius!

Patarimai Atsargumo Priemonės

1. Brazilijos vartotojams: Jei pasirinksite DHL, prašome pranešti mums savo mokesčių kodą, kuris yra DHL reikalavimus, bet mes seks jūsų užpildyti deklaruota vertė, nesijaudinkite.

2. Deklaracijos: Jei turite specialų reikalavimą vertės deklaraciją, prašome palikti pranešimą mus.Jei jūs neturite, mes pripažins, kad pagal numatytuosius nustatymus.

3. Custom Mokesčių: Pardavėjas nėra atsakingas už bet kokius importo mokesčius, priskirtus mokesčių ar užsakymą atidėti.

Jei jums nėra gerai mokėti užsakymą mokestį, jei, deja, savo sklypo vyks muitinės, prašome užsakymą.

4. Kurjerių nuotolinio mokestis Problema: Kai pasirinksite, express pristatymas, tokių kaip DHL, "FEDEX", UPS, TNT, AVS ir tt., prašome įvesti savo teikiančios įmonės interneto svetainėje ir patvirtinkite ją, jei jūsų adresas atokiose vietovėse paskirta kurjerių įmonės, reikia mokėti papildomą mokestį, ar mes pasirinkti pigesnis būdas laivas su jumis, nes, laivybos mokestis mokėtas nėra įtraukti papildomas mokestis.Prašome suprasti šią ypatingą padėtį.

Pls pastaba:

1:Aprašymas prieš perkant, prašome atidžiai perskaityti pavadinimą, prašome įsitikinkite, kad valdyba modeliai ir modeliai mašina, jei ne, įsitikinkite, teisę pirkti produktą nesutampa dirbti, tai atsakomybė, kaip pirkėjo, mes neatsakome už, mes galime priimti grąžinti prekes, bet mes ne padengti transportavimo išlaidas, jei turite ne suprasti problemą, jūs visada galite siųsti laišką į mus, mes pasistengsime atsakyti į jūsų pašto, ačiū!

2.Šie produktai naudojami, grandinės plokštės komponentų ne mažėja, sąsaja nenutraukė.

3. Visi produktas buvo išbandytas prieš pristatymas.Jei produktas yra sugedęs siuntimo metu, prašome mums pranešti nedelsiant po jūsų gavo.

4: Nereikia atviras ginčas dėl to, kad produktas yra senas.Mes turime detalų aprašymą.Jei negalite priimti, prašome don ' t make kad ir vengti nereikalingų ginčų.Ačiū!

Pristatymas

* Multi-prekių užsakymai, prašome pateikti mokėjimo, kol jūs laimėjote visų elementų, kuriuos norite sujungti.

* Mes bus parengti ir organizuoti vežimo gavęs jūsų mokėjimą.Visos prekės bus išsiųstos per 1-3business dienų, išskyrus per Kinų švenčių dienomis.

Atsiliepimai

* Jei esate nepatenkinti mūsų produktai ir mūsų paslaugos, prašome palikti 5 žvaigždučių.

Atsiliepimai mums padrąsinimas ir kaip naudinga linkme kitais pirkėjo draugai ir, jei įmanoma, prašome

taip pat parašyti išsamų komentarą apie užsakymą, mes būtume dėkingi, daug .

* Jei esate nepatenkinti su produktais, ar mūsų paslaugų deja, prieš atidarant ginčo ar rašyti neigiamų atsiliepimų apie tai, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą.Pažadame, kad mes visada už jus, kol problema bus išspręsta, kad jūsų pasitenkinimas!

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai