Optinio pluošto HDMI Kabelis 30m/100ft, Ląstelienos HDMI Kabelis Palaiko 4K@60Hz, 4:4:4/4:2:2/4:2:0, HDR", " Dolby Vizija, HDCP2.2, ARC, 3D

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: nemokamai brazzer sąskaitos, anysecu radijas, antenos mla 30, alkoholio valytuvas, lauke tv, rg213, 868mhz rf, 3d žmogus marškinėliai, anytone atveju, p25 radijas.

    €42.67 €49.62
  • Prekės Pavadinimas: sasadigital
  • Modelio Numeris: Optinio pluošto HDMI Kabelis 30m/100ft

HDMI Optinio Pluošto Kabelis yra pagamintas iš aukštos kokybės stiklo pluošto grynas signalų perdavimo.Gali užtikrinti visišką 18Gbps signalo perdavimas be signalo nuostolių.Be kartotuvų arba signalo stiprintuvas reikia, ne prarastas signalas per atstumą ir ne EPI trukdžių signalo degraduoja.

Specifikacija:

Jungties Tipas: Standartinis HDMI Tipas A kištukas Medžiaga: 24K paauksuoti Jungtys, rūdžių, atsparumas, patvarus naudoti.Dėvėti, atsparus TPE striukė. 4-core optinio pluošto: Stabilios ir aukštos spartos duomenų perdavimo.Hibridinis Kabelis Struktūros: Grynoji stiklo pluošto + bedeguonį varį laidų.Cinko Lydinio Korpuso dažų danga: Įmonė,veiksmingai užkirsti krekingo.Palaiko Full HDMI 2.0 a/b specifikacija.Paramos HDR, ARC, CEC, EDID, 3D, HDCP2.2. Rezoliucija: 4K(3840x2160)@60Hz (Mažėjimo suderinamumo) Palaiko 18Gbps pralaidumo ir visų formatų 4K 60hz: 4K 60Hz 8 bitų 4:4:4/ 4K 60Hz 12bit 4:2:2/ 4K 60Hz 16bit 4:2:0/ 4K 60Hz Dobly Vizija/ 4K 60hz HDR.Palaiko 32 Nesuglaudinto Garso Kanalus.Plug and Play,nereikia jokio papildomo energijos reikia ir nėra signalo nuostolių.Perduoti grynas aišku, skaitmeninių vaizdų ir garsų iš karto.Mažas Energijos Suvartojimas: 250mW (max).(Energijos išgauti iš HDMI šaltinis).Svarbi Pastaba: Prašome gydyti pluošto HDMI kabelis, švelniai, kaip jis kerta kanalas.

* Ji turi būti įrengta tinkama kryptimi: Kabelis su "Šaltinio" plug skirtas sujungti HDMI šaltinio įrenginiai(Blu-ray grotuvas, STBox, Xbox vieną ir kt.); "Ekranas" plug prijungus HDMI ekranas prietaisų(TELEVIZORIŲ, Projektorių,Monitorių ir kt.).

* Nereikia pridėti jokių kirtiklis arba kitoks plėstuvo įrenginį dirbti su laidą tuo pačiu metu.Multi-perdavimo rezultatas bus HDMI signalo nuostolių.

* Už 4k vaizdo signalu su šiuo HDMI Kabelis, įsitikinkite, ar jūsų šaltinio įrenginiai ir rodyti prietaisų, abu yra paramos 4K raiška taip pat.

* Šis Optinis HDMI Laidas nėra suderinama su A/V imtuvai.

Produkto Savybės:

+ Nėra Signalo Nuostolių ir Jokių Trukdžių: Vienas iš didžiausių dalykų apie šios optinio pluošto HDMI kabelis yra jo derinys prieinamumą ir patikimumą.Ji turi ne kartotuvas arba signalo stiprintuvas darbo, ne prarastas signalas per atstumą ir ne EPI trukdžių signalo degraduoja.

+ Ultra 3D per HDMI: Nustato, įvesties ir išvesties protokolų, skirtų pagrindinių 3D vaizdo formatus, grindinio kelią 3D namų kino sistemos.

+ Audio Return Channel: Leidžia Hdtv su built-in imtuvas siųsti garso tiekėjų surround sound garso imtuvas.

+ HDMI Ethernet Kanalas: Priduria, duomenų ir HDMI kabelis, leidžianti didelės spartos bi-directional tinklo ryšio.Klausimų, Reikia Atkreipti Dėmesį Į:

* Prašome patikrinti kabelį, ar bus ji rodyti/ veikia ar ne prieš diegdami. ( Prašome tiesiogiai iš šaltinio, įrenginį prijungti prie ekrano prietaisų bandymas ).

* Ne visi TV palaiko HDCP 2.2 arba 4K 60HZ, kai TV susipažinti su HDCP 2.2 arba 4K 60HZ, nėra vaizdo arba vaizdas statiškas, ir TV nepalaiko HDCP 2.2 arba 4K 60HZ.HDCP 1.4-ųjų TV negali naudoti HDCP 2.2.

* Prašome priminimo signalo HDMI yra perduoti tiek vaizdo ir garso sinchronizavimo tuo pačiu metu, todėl garso negali išeiti, kai jūs išjungti ekrano.Todėl prašome išjungti monitorių.Tikimės, kad jums buvo žinoti, HDMI signalo funkciją.Turi vaizdo ir garso sinchronizavimo tuo pačiu metu, prašome išjungti monitorių.

* Dirbant, kuriant, neleisk optinio pluošto kabelių įtakos labai poveikį ir šalutinį slėgio, kad korpuso pati bus deformuotas, kurios gali sukelti pluošto galima klijuoti naudojami ir rezoliucija bus sumažintas.Ar gali būti blogiausia pertraukos.Be to, po statybos laidų taip pat atsiranda punktyrine linija, todėl reikia atkreipti dėmesį.

* Patikrinkite išvaizda ir veiklos optinio pluošto prieš montuojant laidus.Prašome išbandyti remonto įrangos, jums reikia naudoti, norint išvengti nereikalingų problemų, ne vėliau.

* Kai laidai, prašome būkite atsargūs, ne kaklaraištis, arba jėga traukti pluošto, arba naudoti pėdų ir kitų sunkiųjų objektus, paspauskite pluošto, į procesą nutraukti per sieną neturėtų būti daugiau nei 200N, jei pluošto neveikia, arba core neveikia, optinio pluošto nebegali būti naudojamas.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai