Aikštė 10*10 cm Naujų Antikvariniai Vario spalvos Grindų nutekėjimo Vonios aksesuarai 316

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: kitcen, stiklo orchidėja, savininkas virtuvės įrankis, skystas muilas saugojimas, stalviršio kriaukle, keraminis praustuvas, stačiakampio formos kriaukle, stikliniai indai, virtuvės, plastikiniai turner, vonios kambarys rožinė.

    €14.52 €16.14
  • Funkcija: Bendras Grindų Nutekėjimo
  • Grindų Drenažo Metodas: Deodorization Tipas
  • Paviršiaus Apdorojimas: Electroplated
  • Medžiaga: Žalvaris
  • Modelio Numeris: 316
  • Prekės Tipas: Kvapo Šalinimas/Dehumidifying
  • Dydis: 4 inch
  • Prašymas: Grindų
  • Stilius: Aikštė
  • Tipas: Kanalizaciją

Aikštė 10*10 cm Naujų Antikvariniai Vario spalvos Grindų nutekėjimo Vonios kambario aksesuarai

Savybės: Idealiai tinka namuose ir komercinėse naudoti Antikvariniai apdaila Pareigos: Dušo nutekėjimo / Grindų nutekėjimo / Baseino nutekėjimo.Dydis: 10cm*10cm.Lengva valyti.Gali būti valomi su švelniu muilu užtikrinti ne apjuodinti gyvenimo blizgesį pilna priedai

Privalumas :

Aukštos kokybės & konkurencinga kaina;

Greitas pristatymas ir geras aptarnavimas po pardavimo;

Griežtai kontroliuoti lenkijos ir "chrome";

Prieš smarvė, vabzdžių atsparus,išvengti uogienė, negrįžta vandens,užkirsti Kelią plaukų,Drenažo greitai;

Įvairios specialios serijos & naujausią dizainą;

Gali būti naudojamas atskirai arba požeminio vandens baseinų ir pan.;

Apmokėjimas: Apmokėjimas tikimasi per 3 dienas po Aukciono.Taigi, mes galime išsiųsti jūsų prekės artimiausiu metu.

Vežimas: Mes laivas dauguma straipsnių per epacket/DHL/EMS,daiktų pristatymas paprastai trunka 7-10 dienų pristatymas.Mes laivas elementus visame pasaulyje.We will ship prekės per 3 darbo dienas po išvalytas mokėjimą.Pirkėjas turėtų patikrinti elementą, kai prekės pristatomos, jei pažeistas, prašome jį priimti ir nedelsdami susisiekite su mumis, mes išsiųsti jums naują, jei reikia, tai labai vertiname.

Paslaugos: Jei turite kokių nors klausimų,prašome būti laisvai susisiekti su mumis,mes pasistengsime atsakyti į jūsų klausimus artimiausiu metu.Mes atsakyti į jūsų klausimą, elektroniniu paštu arba trandermanager,prašome pasitikrinti savo elektroninį paštą ar trademanager už atsakymus.

Pasiūlymas: aš apibūdinu daiktus, taip pat galiu.Jei aš praleidau kažką, prašome leiskite man žinoti.Prašome e-mail man prieš išvažiuojant atsiliepimus, jei esate nepatenkinti savo daiktą, todėl mes galime dirbti jį.Tarptautinės Pirkėjai ?Atkreipkite Dėmesį: Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą arba laivybos kaina.

Atsiliepimai: aš apibūdinu daiktus, taip pat galiu.Jei aš praleidau kažką, prašome leiskite man žinoti, Prašome e-mail man prieš išvažiuojant atsiliepimus, jei esate nepatenkinti savo daiktą, kad mes galime dirbti it out; Tarptautiniai Pirkėjai, Prašome Pastaba: Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą arba laivybos kaina.

DUK:

Jei į visus klausimus,Pls susisiekti su mumis be nedvejodama!nuoširdžiai tikiuosi, kad mes galime turėti galimybę pasiekti win-win situacija!

Džiaugiuosi, kad tarnauti jums!!

Padaryti jūsų gyvenimą švirkšti gyvybingumą!

Sveiki atvykę!!!JAV dolerių 55.18 /vnt JAV dolerių 40.86 /vnt JAV dolerių 40.86 /vnt JAV dolerių 70.45 /vnt JAV dolerių 67.86 /vnt JAV dolerių 70.86 /vnt JAV $ 42.24 /vnt JAV dolerių 41.18 /vnt.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai