Mielas Pone Dinozaurų puodelis Animacinių filmų Keraminės Kavos Puodelis su Dangteliu Porceliano Sulčių Gėrimo Puodelio Kavos, Arbatos Puodelio Pieno

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: taurės dinozauras, puodelis žiedas, kavos filtras, dangtelis puodelis, kavos puodelis trafaretas, disney puodelis, taurės vienaragis, kinų porceliano, dinozaurų puodelis, kaulų kinija kavos puodelis su dangteliu.

    €8.53 €10.67
  • Drinkware Tipas: Puodeliai
  • Formos: Rankena
  • Priedai: Su Visais
  • Tipas: Kavos Puodeliai
  • Funkcija: Eco-Friendly
  • Specifikacija: 1
  • Medžiaga: Keramikos
  • Prekės Pavadinimas: BigNoseDeer
  • Stilius: Animacinių filmų

Kavos Puodelis Mielas Dinozauras Kavos, Arbatos Puodelio Juokinga Keramikos Gyvūnų Puodelis Su Dinozaurų Šaukštas Naujovė Dovana dovana Kalėdų Padėkos Festivalio Draugai

Produkto aprašymas

Spalva: Kaip paveikslėlyje

Modelis: Žavinga animacinių filmų ir Pakviečianti

Talpa:350ml (12oz)

Paketą, įskaitant: 1 × Mielas dinozauras Puodelis & 1 x Mielas dinozauras Šaukštas

Kviesdamas Dinozauras:Žavinga dinozaurų spausdinti Pakviečianti,Mielas Gyvūnų, kad jums malonu ir lengva dirbti.

Aukštos Kokybės:Pagaminti iš Aukštos Kokybės Keramikos,atsparūs Karščiui, bekvapis ir Nitrozamino nemokamai.Tinka įranga, pvz., mikrobangų krosnelė ir indaplovė.

Puodelis yra didelės apimties 350ml (12oz), puikus, todėl jūsų kasdienio gėrimo namie, ir biure.Ir puodelis dangtis padės išvengti dulkių ir kitų teršalų į orą.

Muliple Naudoti: Kavos puodelis tinka bet karštų gėrimų, kavos, arbatos ir kitų šaltų gėrimų.Jūs galite jį naudoti įvairioms progoms, pavyzdžiui, namuose, biure,mokykloje ir kavos.

Puiki Dovana:Gražus paketas su Mielas Dinozaurų nerūdijančio plieno arbatos šaukštas, kaip nodevība, puiki dovana Kalėdų, Padėkos Šventė.Romanas dovana jūsų artimiesiems!

Mielas Kviesdamas Dinozaurų Kavos Puodelis, puikus būdas mėgautis savo karštų ir šaltų gėrimų, kad jums juoktis, o darbo arba atsipalaiduoti

Medžiaga: Aukštos kokybės keramikos arbatos puodelio kovos-laužyti ir daugiau saugus nei stiklo taurės.

Dizainas: Mielas dinozauras ir lygaus paviršiaus, gali padaryti jus laimingas, ir pakeisti savo nuotaiką per jūsų darbą.

NAUDOJIMAS: Kavos puodelis tinka bet karštų gėrimų ,kavos, arbatos, ir net pieno .Jūs galite jį naudoti skirtingų proga, pvz., namuose, biure,mokykloje ir kavos.

Puiki gimtadienio dovana ar Kalėdų dovana.

Paulo Cot52020-11-25
"impeccable"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai