Naujas Automobilinis Nešiojamas Elektrinis Virdulys Šildymo Kavos Puodelio, Puodelis Kelionės Termosas Skaitmeninis Ekranas, Smart Touch Temperatūros Kontrolė

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: automobilių taurę šilumos, automobilių šildymo aušinimo taurė, automobilių kavos, virdulys automobilio 12v, automobilių kavinukas, smart didelis termosas, puodelis kelionės, thermo usb, puodelis smart, 12v automobilinis puodelis.

    €26.91 €34.06
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Energijos Taupymo Režimas: 12V DC
  • Tomas: 300-500ML

Nešiojamieji Elektriniai Kelionės Thermoses ◄

- Galite nustatyti bet kokio laipsnio iš bendro temp iki 90℃.Lengva naudoti, pridėti kavos ar kito gėrimo į puodelis ir mygtukais + arba - paspaudimu nustatykite temperatūros, tada paspauskite maitinimo mygtuką, norėdami pradėti.Didžiausia pardavimo taškas, mes galime nustatyti ir nuolat, bet temp, kurį norite nustatyti.Pasiūlymus: galite nustatyti, Kavos 65 laipsniu, arbata 55 laipsnio, kūdikiams skirto pieno 40 laipsniu, Makaronai 90degree.

► Saugu ◄

- BPA nemokama!Medicinos lygio 304 nerūdijančio plieno ir Kūdikių maisto klasės, PP; talpa yra 350ML, ji yra paprasta naudoti dėl darbo, mokyklos, kelionės, kempingas, kulinarija kavos, virti kiaušiniai, dovanos ir kūdikių pieno priėmimo.

► Protingas ◄

- Jautrus temperatūros stebėjimo, ekranas ir kontrolės, visi gali būti valdoma savavališko: arbatos puodelis su jautrus temperatūros jutiklis, LED temperatūros displėjus ir šilumos, izoliacija valdymo klavišai leidžia jums žinoti, skysčio temperatūra puodelio, bet kada ir bet kur, puodelio skysčio temperatūra gali būti koreguojama ir prižiūrimi pagal asmeninius pageidavimus.

► Šildymo Ir Izoliacija ◄

- On-demand atrankos ir pažangi konvertavimo, mūsų automobilių elektros kavos puodelį, įrengta sausas dega prevencijos prietaiso-galite įrodymas, sausas-ugnies ir šildymo be vandens, leidžia naudoti, saugos ir nerimauti nemokamai.

► Uždaromos Automobilio Šildymo Taurės ◄

- 360 laipsnių apverstas be vandens nuotėkio, 45 laipsnių pakrypimo automatinis išsijungimas. 12 mėnesių garantiją ir draugiškas po pardavimo parama, jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir mes pasistengsime atsakyti per 24 valandas!

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai