Thekuai Žvejybos maišelį spręsti 2020 Suvilioti Laikymo Krepšys, Minkštas Masalas Rišiklis, Žvejybos Įrenginys Maišelį, Jaukus, Bokštai, Stendai ir Linijų žvejybos įrankių

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: žvejybos replės pesca, žuvų pavara, obliumi jig, mini žvejybos reikmenys krepšys, didelis žvejybos reikmenys kuprinė, žvejybos metalo jig pack, abu garcia ritės, medžiagos, žvejybos, rišiklis žiedas, finansų žvejybos įrankių.

    €19.07
  • Medžiaga: PVC
  • Modelio Numeris: Žvejybos Reikmenys Krepšys
  • 3 funkcija: Patvarus Ir Vandens Atsparumas
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Naudoti: Multi-Purpose
  • Su Stovo arba Ne: No
  • Funkcija 1: Įrengtas, su neslidžia patogi rankena
  • Matmenys: 21.5 cm/8.5 į * 21.5/8.5 į * 3.3 cm/1.3
  • Prekės Pavadinimas: TheKuai
  • 4 funkcija: Lengva nešiotis
  • 2 funkcija: Pateikti 12 nuimamas skaidrus, hermetiški maišai

Thekuai Žvejybos maišelį spręsti 2020 Suvilioti Laikymo Krepšys, Minkštas Masalas Rišiklis, Žvejybos Įrenginys Maišelį, Jaukus, Bokštai, Stendai ir Linijų žvejybos įrankių

Gamintojas: Thekuai Specifikacija: 21.5 cm/8.5 į * 21.5/8.5 į * 3.3 cm/1.3 plačiai Kiekis: 1pcs/daug Ypatybė: 1.Patogus:Thekuai žvejybos reikmenys maišas yra puiki žvejyba bagažo žvejai.Šio saugojimo krepšys sveria tik 277g, ir yra įrengta neleidžiančioms slysti patogi rankena, kad būtų lengva laikyti ir Skaidrios PVC maišelis leidžia jums greitai rasti įrenginių, ko jums reikia. 2.Interjero Privalumas: Nustatyta, 12pcs Nuimamas skaidrus sandarinimo maišą(7*7inch),kurios yra sandariai sukėlusios užsikimšusios ir sandariai, kad jūsų masalas ir žvejybos linija yra sandariai suvynioti į sandarų maišelį ir nebus fall out. 3.Patvarus ir Vandens Atsparumas: Thekuai Masalas Saugojimo Krepšys yra pagamintas iš 600D Oksfordo audinys padengtas atspariu vandeniui PVC sluoksnis, kuris kovos su splash, kuri idealiai tinka šiurkščiai naudoti sunkiomis oro sąlygomis. 4.Turiningas Dizainas:Thekuai žvejybos reikmenys rišiklis, buvo sukurta su lanksčiai prisitaikyti prie savo žvejybos poreikius tiek gėlavandeniams ir sūraus vandens.Paprastai tai gali būti gera padėti jums gauti jaukas, kabliukai, linijos, ir t. t.Maskuojanti Žalia Spalva, Tai kietas nešiojamų spręsti rišiklio išlaiko savo įrankius sausas, organizuotas ir pasiruošęs už savo kitą nuotykį.

Exlvin 21ferecov2020-12-26
"Very comfortable thing."
Cielodirose2021-01-27
"The parcel came. Everything corresponds to the description. Thank you seller."
Stuartblackburn2021-02-06
"Nice product. The outside is very sturdy and has a velcro closure. Inside there are 12 envelopes nylon durable enough held by 2 metal rings openable. Lend themselves to hold fishing accessories but also much more."

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai