A/V Keitiklis, ir Line-doubler RetroScaler2x 480p60 signalas Retro Žaidimų Konsolė PS2/N64/SG Dreamcast/Atari2600

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: dreamcast atmintis, atveju, n64, sega dreamcast belaidžio kontrolės, garrett t25 turbo, byla ps2, sega dreamcast, dreamcast valdytojas 2, gitara sg, žaidimas n64, dreamcast vdu.

    €54.47 €68.09
  • Modelio Numeris: zcy
  • Prekės Pavadinimas: BGEKTOTH
  • Su USB: NO
  • SONY Modelis: playstation2
  • Suderinamos Prekės/Modelis: Sony
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Produkto Savybės

Signalai / Rezoliucijas:

Į RetroScaler2x gali 240p/480i/288p/576i NTSC/PAL šaltinių keitiklis į 480p/576p produkcija (480p už NTSC, 576p PAL).Pavyzdžiui 240p signalai yra palaikoma tinkamai, leidžianti visiškai progressive linedouble iki 480p. 480i signalai yra deinterlaced ir dvigubai, taip pat į 480p.Turėkite omenyje, kad produkcija rezoliucija šis prietaisas tik iki 480p/576p.

Nulis Vvg:

Į RetroScaler2x yra nulis, vvg prietaisas, įrodyta, naudojant kelis matavimus ir įvairių prietaisų.

Regiono Suderinamumas:

Tiek NTSC ir PAL signalai yra palaikomi, bet jie nėra konvertuojami į vienas kitą.Tai reiškia, kad jūs galite prijungti bet signalo jūsų deguto gauti prietaisas suderinamas su, bet NTSC neveiks ant PAL prietaisai ir atvirkščiai.

Filtrų Režimai:

Į "FIL" režimu yra visiškai pirmenybė pagrindu, tačiau vidutinis retro gamer nori FIL mode off 2D žaidimai (SNES, Generolas esis ir kt.) ir dėl 3D žaidimus (N64, Saturnas ir kt.).Taip pat, FIL režimas gali padėti sumažinti mirgėjimo su kai 480i-tik žaidimai.

Suderinamumas:

Kitas puikus bruožas RetroScaler2x yra tai, kad ji išveda tiesa 480p60 signalas, todėl jis suderinamas su bet kokiu įrenginiu, aš išbandyti jį!Suderinamumas yra didelė problema, retro žaidėjai, kaip šiuolaikinės rodo nenaudojami rezoliucijos ar atnaujinimo dažnis šių senesnių konsolių.Šis prietaisas yra puiki pagalba vimpelais, kurie nori, kad didžiausia tikimybė suderinamumo.

Spektaklis – upi o:

upi o veiklos rezultatus RetroScaler2X yra gera, nors mes turime sustabdyti trumpas sakydamas, kad tai buvo tobula.Į gen suş naudojimo būdai nėra jokių problemų su upi o skaitmeninimo, bet liemenėlė nipelis santykį skamba kaip sprogimas produkcija gali atrodyti šiek tiek šiurkštesnis nei ji tai padarė per OSSC.Tai nėra kažkas, jūs greičiausiai net apie Televizoriaus garsiakalbius, nors jums gali jei turite išorinį stiprintuvą arba namų kino sistemą.Tokiu atveju, žinoma, tai paprastai puikiai lengva maršruto upi o aplink RetroScaler2X vistiek.

Pass-through:

Pateikiant RetroScaler2X į pass-through režimas, gaunamus composite, s-video ar komponento signalai yra tiesiog skaidriai ir suskaitmenintų į HDMI.Parama 240p-tai retos pasaulyje, HDMI, bet pridedant paprasta VGA konverteris, galite signalą konvertuoti atgal į panašios domeno dar kartą.Tai daro vienetas puikus transcoder eiti su 15 kHz rodo, kaip PVMs, ar žinoma, OSSC.

Palaikomos Patalpinta

Vic20

A tari2600

Msx

NE

N64

SFC

SNES

SuperFamicom

PIAYSATION2

SG Saturnas

MD2

MD1

Dreamcast

Commodore64 (C64)

Prijungę savo RetroScaler2x

1) Prijunkite tinkamą šaltinis, sudėtiniai, komponentas (YPBPR) ar S-video jungtys.(Įėjimai gali būti panaudoti tik vieną kartą ir tai primygtinai rekomenduojama, kad jums nereikia palikti konsolių prijungtas prie elektros tinklo tuo pačiu metu, netgi jei jie yra išjungtas)

2) Užtikrinti, kad jums yra prijungtas prie USB, maitinimą ir tada įjungti savo RetroScaler2X.

3) Prisijungti prie ekrano per sąsają, ir tada žaisti savo žaidimus.

4) Pasirinkite tinkamą vaizdo režimu per mygtuką, pagal jūsų poreikius.

Svarbi saugumo informacija

Laikykitės šių atsargumo priemonių, kai naudojant savo Šviesą Scaler2x.

Naudokite tinkamą maitinimo -- į Retroscaler2x maitina reguliariai 5 volt "Micro USB" prievado, kad gali būti maitinamas iš įprasto elektros tiekimo arba maitinamas prietaisas, kuris turi USB lizdą.Prašome įsitikinkite, kad maitinimo tiekimas naudojate atitinka visus nurodytus reikalavimus.Niekada nenaudokite elektros energijos tiekimo, kad yra ne reguliuojamos, siekiant išvengti žalos įranga.

Išjunkite prieš įjungiant/išjungiant prietaisą -- nesugadintumėte prietaiso ICs, visada išjunkite maitinimą ir prieš jungiant monitorių ar prietaisą.

Saugokite nuo drėgmės Lašelius drėgmės -- gali susisiekti su PCB ir sukelti trumpąjį jungimą.Niekada nemerkite vieneto vandens.

Laikyti atokiau nuo ugnies ar šilumos šaltinių – RetroScaler2X yra nedegi, bet aukštos temperatūros, pvz., tuos, nuo gaisro ar elektros šildytuvas gali išlydyti plastiko korpusas.

Prašome prižiūrėti vaikus -- Retro nėra žaislas ir nėra skirtas naudoti vaikams.Prašome prižiūrėti vaikus, jei jie naudoja Šviesą.

Paketas Apima

-RetroScaler2X

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai