2 Vnt Elnias Įspėjimo Transporto Priemonių,Juoda Elnias Švilpukai Elnias Įspėjamieji Įtaisai Automobilio Auto Motociklas, Sunkvežimis, Mikroautobusas Ir Atv

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: elektriniai gręžimo įtaisas, dviračių radaras, led radaras, radaro įrenginys eismo, Prietaiso jutiklis, dviračių radaras, elektros pynimo įrenginys, dc5, apačioje kalno, radaro įrenginius.

    €2.40 €3.52
  • Aptikimo Režimas: Radaro Signalas Ir Gps Infromation Nustatymo
  • Signalo Atstumas: 50M
  • Sąsaja: HDMI
  • Specialios Funkcijos: GPS Vietos
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Stilius: Hiden
  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Prekės Pavadinimas: Tirol
  • Tipas: Fiksuoto Greičio

Jie yra pagaminti iš Aukštos kokybės plastiko.Gali atsispirti ekstremalių lauko temperatūros.Į lipnios nepakenks buferio.Elnias švilpukas yra darbo tuo vėjo greitis yra didesnis nei 35 km / h,kai jis darbo elnias bus įjungti ir paleisti toli be nukentėti.Tiesiog nuimkite lipnią juostelę atgal ir pritvirtinti elnias įspėjimo švilpukai, kad priekinis bamperis transporto priemonė.Nereikia elektros energijos!

Elnias švilpukas gyvūnijos įspėjamoji įranga suderinama su visais Automobilių,VISUREIGIŲ,Sunkvežimių,Motociklų ir ATV.Išsaugoti elnias!Sumontavus transporto priemonėje,automobilį ar motociklą juda 35 km / h ar greičiau,elnias švilpukas daro garso perspėjimus, kad elnias,briedis,briedžių,antilopių,ir kengūros.Vietoje dviejų elnių, laukinių gyvūnų įspėjamieji įtaisai ant priekinio buferio, kiekvienai transporto priemonei.

Spalva:Juoda

Medžiaga:ABS

Dydis:5*3.5*2cm

Montavimas:Montavimo pozicijas transporto priemonės visada turi numatyti maksimalus oro srautas į švilpukas.Tai turėtų būti numatyta garso projektą iš įspėjamasis įtaisas link gyvūnai.

Papildomą Montavimo Vietos:galite įdėti juos ant kapoto, kaip toli į priekį, kaip įmanoma.

Ne-Rekomenduojama Montavimo Vietos:Už grotelės;grotelių;ant galo, ar pusių bamperis;vidinio ratlankio žibintai.

Pakuotės Turinys:

1 Vnt * ultragarso švilpukai(švilpukas turi skylę uodega)

1 Vnt * vėjo švilpimu(švilpukas į uodegą, be skylės)

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai