Aviečių Pi Argono Mini Ventiliatorius Modulis ON/OFF/PN Jungiklis Valdytojas Vario Heatsinks Aušinimo Ventiliatorius Aviečių Pi 4 Modelis B/3B+/3B

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: šilumos kriaukle aviečių pi, 4 atveju aviečių pi, argono neo, 4 aviečių pi, geeekpi aviečių pi 4, roseberry pi 3 atvejis, pi, aviečių pi kintamosios srovės maitinimo adapteris, aviečių pi 4 arkada, argono atveju.

    €5.73 €12.73
  • Suderinamas su: Aviečių Pi 4B/3B+/3B
  • Prekės Pavadinimas: SHCHV
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Priedų Tipas: aušinimo ventiliatorius

Aviečių Pi Argono Mini Ventiliatorius Modulis ON/OFF/PN Jungiklis Valdytojas Vario Heatsinks Aušinimo Ventiliatorius Aviečių Pi 4 Modelis B/3B+/3B

Įžanga:

Su Argono 40 Mini Ventiliatorius yra ĮJUNGTAS,IŠJUNGTAS ir PN 3 modelį pasirinkti, kuri yra labai patogi naudoti.Jį gali naudoti ir Aviečių Pi 4B 3B+ ir 3B.

Savybės:

1. Pateikti ON/OFF/PN Režimu a.ANT - Mini Ventiliatorius visada įjungti, kai Aviečių Pi yra varomas.b.OFF - IŠJUNGIA Mini Ventiliatorius c.PN - Rinkiniai Mini Ventiliatorius į Impulso Pločio valdomas režimas. 2. Su didelės vario heatsink trinkelėmis, geriau funkciją.

Nustatymas PN Parametrai

1. Į Raspbian(Ras[uogų Pi OS), atidarykite Terminalo Programą 2. Eikite į šakninį katalogą ir atidaryti /boot/config.txt failo 3. Atidaryti ir redaguoti "config.txt" failą įvesdami: sudo nano config.txt 4. Pridėti eilutę: dtoverlay=gpio-ventiliatorius,gpiopin=18,temp=55000 5. Pakeitimus išsaugokite ir išeikite paspausdami "Ctrl" + " X " Šį parametrą bus pradėti Mini Ventiliatorius ne CPU Temp 55 laipsniai Celcius (temp=55000) Jūs galite nustatyti savo norimą ventiliatoriaus intiation temperatūra, kaip tu nori.

Pakavimo Sąrašas:

1 x Argono Mini Ventiliatorius 1 x Heatsinks Padas 1 x Instrukcija (nebuvo įtraukta Aviečių Pi)

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai