Nešiojamas USB Šildytuvo Įkrovimo Elektriniai Rankų Šiltesnis Žiemą dvipusis Šildymo Mini Mobilusis Maitinimo Handwarmer 2 In 1

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: sumitomo electric, usb hands šilčiau, puodelis šilčiau, mados handwarmer, mielas mini ventiliatorius šildytuvas, elektrinio šildytuvo radiatorių, šildytuvas mini, šildytuvas usb, šilumos usb, jaukus kojų.

    €3.90 €5.43
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Galia: 51-75 W
  • Lašas Apsipirkimo: Parama
  • Šilumos Išsaugojimas Trukmė: 6 Valandų & Pagal

Aprašymas:

1. Benzinas purškimo paviršius yra lygus, patogus ir odos draugiškas, mėgsta šiltas akimirkas.

2. Ne tik ranka šilčiau, bet taip pat galia bankas, 4000mAh didelės talpos gali būti naudojami kaip avarinio įkrovimo mobilieji telefonai, USB sąsaja gali naudotis bet kokio mobilaus ryšio telefono.

3. Ranka atšilimo režimą: nuspauskite dešinįjį mygtuką 3 sekundes, kad įjungtumėte dvipusis šildymo funkcija, ir dabartinės temperatūros yra rodomi tuo pačiu metu.Galia banko režimą: paspauskite mygtuką kairėje, norėdami įjungti energijos banko funkcija

4. Ranka šilčiau būtų ne tik gražus ir elegantiškas, bet mes taip pat atkreipti dėmesį į vartotojų patirtis.Kompaktiškas kūno dydis buvo kruopščiai apskaičiuotas ir pasiimsite su savimi.Forma tinka gamtos kreivė, ir 45-60 laipsnių suteikia jums tik šiluma.

5. Apie 4 valandų buvimo šilta, žemos temperatūros diapazonas yra 45°≤4 valandas, ir aukštos temperatūros diapazonas 60°≤2 valandas.

Specifikacija:

Pavadinimas: Rankų Šilčiau

Medžiaga: PC, aliuminio lydinio, degalų įpurškimas

Dydis: apie 95*70*25mm/3.74*2.76*0.98 colių

Galia: 10-15W

Baterija: 4000mAh

Pavaros: dvi pavaros jungiklis

Spalva: obsidian, vyšnių rožinė, žalia malachito

Konfigūracija: dovanų pakavimas ir duomenų laidas

Pakavimo Sąrašas:

Ranka Šiltesnis*1

Duomenų Kabelis*1

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai