3pcs/daug CZ Tarpiklis Karoliukai Ananasų Žalvario Mikro Nutiesti Kubinis Cirkonis Granules Žavesio Apyrankę "PASIDARYK pats" Juvelyrikos Priėmimo Priedai

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: b. obama mikrogranulės, keraminiai karoliukai ruda, kubinių, vaikai kubinių įdomus, delfinų papuošalai, kiehls mikrogranulės, įrankiai keraminiai karoliukai, cirkonis, kubinių zirconia akmenys, granulių vaikai, peliukas.

    €3.29 €4.85
  • Papuošalai Type4: "PASIDARYK pats" papuošalai, aksesuarai
  • Papuošalai Type1: Žavesio Apyrankės "Pasidaryk Pats" Granulių
  • Bauda ar Mados: Mados
  • Papuošalai Type6: Balta Kubinis Cirkonis&Black Kubinis Cirkonis
  • Modelio Numeris: LB05271
  • Dydis: 19*9mm
  • Kostiumas: Dovaną Apyrankės, Karoliai, Auskarai, Papuošalai, "PASIDARYK pats"
  • Pakuotė: 3PCS/Daug
  • Papuošalai Type3: "Pasidaryk Pats" Žavesio Apyrankės Karoliai Pakabukas
  • Medžiaga: Kubinis Cirkonis
  • Elemento Tipas: Karoliukai
  • Prekės Svoris: 10g
  • Išorinis Skersmuo: 10mm
  • Prekės Forma: Apvalios Formos
  • Papuošalai Type2: Karoliukai papuošalai priėmimo
  • Papuošalai Type5: Didmeninė Karoliukai,Perles,Priedai
  • Metalo Tipas: Vario Lydinys
  • Prekės Pavadinimas: GMB724

3pcs/daug CZ Tarpiklis Karoliukai Ananasų Žalvario Mikro Nutiesti Kubinis Cirkonis Granules Žavesio Apyrankę "PASIDARYK pats" Juvelyrikos Priėmimo Priedai

Dydis : 9*19mm

Quantites: 3pcs/daug Naudojimas: Puikiai tinka "PASIDARYK pats" juvelyrikos priėmimo ir ranka amatų.Jūs galite naudoti juos, kad apyrankės, karoliai, auskarai, anklets ar kitos pusės amatų!

Pastaba: Jums bus gauti realaus dydžio produkto.Vaizdas gali būti ir didesnis, ant jūsų ekrano.Spalvos gali šiek tiek skirtis dėl dažymas kiekvieno stebėti.Prašome patikrinti dydžių prieš perkant.

1.Užsakymų paprastai išsiunčiama iš per 2-3 darbo dienos po apmokėjimo pabaigos. (Šeštadienis.Saulė.ir Visuomenės šventė netaikoma)

2. Pristatymo būdą ir prekių Pristatymo laiką

△Užsakymo suma yra mažesnė nei $15 , Mes siūlome laisvosios Ekonominės Pristatymas kaip Cainiao Super Pasaulio Ekonomikos ar Kinija Paštu nedidelis paketas plus, kuri turi užtrukti maždaug 30-50 dienų iki kelionės tikslo.

△Užsakymo suma yra daugiau kaip $15 , Mes siūlome nemokamą Standartinis Pristatymas kaip www.rcmadosstudija.lt Standartinis pristatymas, Kinija Paštu Registruotu laišku arba Epacket kurių reikia imtis, apie 15-35 dienų iki kelionės tikslo.

△Užsakymo suma yra daugiau kaip $150 , Mes siūlome nemokamą greitai Express, kaip DHL, " Fedex, TNT, kuri turi užtrukti maždaug 3-7 dienų iki kelionės tikslo.

3. Visi muitų mokesčiai, muitai ir mokesčiai, importuoti į savo šalį, nėra įtrauktos į prekės kainą arba laivybos mokestis.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Tikimės, kad jūs galite suprasti.

Q: ar Galite pasiūlyti dropshipping ?

A: Taip, žinoma!Mes ne įskaitant visus pardavimo info sklype.

Q: Kaip aš galiu gauti nuolaidas ?

A: mes galime pasiūlyti papildomos nuolaidos, kai jūsų užsakymo suma yra daugiau kaip $30. Jei norite didmeninė custome, pls susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo nemokamai ir mes pasiūlysime jums gera kaina.

Q: Kaip aš galiu padaryti šioje situacijoje, aš ne gauti sklypas ar aš turiu problemą prekės.

A: Pls nedelsdami susisiekite su mumis.

Paprastai, Jei jums nereikia gauti sklypas, aš patikrins ir bus jums pasiūlyti info arba grąžinti ar išsiųsti.

Jei yra kokių nors problemų dėl prekės, mes pasiūlysime jums sprendimą, pagal konkrečią situaciją.Nesijaudinkite.I won ' t let you nuostolių.

1. Jūsų Atsiliepimai yra tikrai svarbu mums, prašome užtrukti keletą sekundžių palikti didžiosios atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktą ar paslaugą. 2. Mes visada siūlome mažiausią kainą už geriausias prekes bei paslaugas jums. 3. Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus(3 žvaigždučių) arba neigiamas(1-2 žvaigždučių) atsiliepimus.Mes stengiamės išspręsti problemą ir palikti jus laimingą prekybos nuotaika čia.Ačiū

"meilė karoliukai" yra viena iš labiausiai professinal akmens karoliukai tiekėjų Kinijoje.Mes teikiame aukštos kokybės akmens karoliukai ir kiti papuošalai tiekiantis prekes ar teikiantis paslaugas už 10 metų internete, tiek neprisijungus .

Yra tiek daug www.rcmadosstudija.lt pardavėjų pirkti prekes iš jav.Iš akmens karoliukai, akriliniai karoliukai ir kt.papuošalai išvados, kaip šuolis žiedai, sąsagos, granulių kepurės, bails ir kt. , w e tikslas-maitinti savo reikmė.

Mes tarnauti mažmeninės prekybos klientus ir pasiūlyti dropshipping su praktiškumą papuošalai amatai .Mes taip pat siūlome didmeninę kainą verslo klientams.Mes esame geriausias sprendimas jums.

"meilė karoliukai" parduotuvėje žada suteikti klientams geriausią patirtį ir paslaugas.

Jeannem17882020-09-23
"finally received it only received three thought I was going to be five"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai