6PCS Daugkartinio naudojimo vielos tinklo Pagaminti Maišeliai, Patvarus Organinės Medvilnės Akių Maišą Ekologinio Draugiškas tinkliniai Maišai su Raišteliu Skalbti Daržovių Krepšys

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: ekologinio, urmu medvilnės akių maišą, ekologinio draugiškas baggies, san x sumikko gurashi, daržovių popierinis maišelis, bičių vaškas maisto, muji akių maišą, medvilnės audinio spausdinti, san raišteliu krepšys, virtuvės įrankis.

    €11.04 €16.00
  • Medžiaga: Augalų Pluošto
  • medvilnės maišelis: ekologinio
  • Stilius: Pritaikymas asmeniniams poreikiams
  • ekologiškas maišelis: Juoda
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • daržovių: Organinės Medvilnės
  • Daugkartinio naudojimo: pirkinių krepšys
  • Akių Maišą: Eco-riendly

6PCS Daugkartinio naudojimo vielos tinklo Pagaminti Maišeliai, Patvarus Premium Organinės Medvilnės Tinklelio, Eco-Friendly Skalbti tinkliniai Maišai su Raišteliu

TVIRTOS MEDVILNĖS TINKLELIO & SKALBTI: Mūsų kietas daugkartinio naudojimo pagaminti maišeliai yra pagaminti iš patvarios ekologiškos medvilnės tinklelio, pynimas, kad dvigubai susiuvami su blind apsiuvas kartu visi kraštai suteikia jums švarus išvaizdą bei apsaugą nuo dygsnio dilimui.Clean-up yra lengva, kaip jūs galite pasirinkti plauti rankomis šių tinkliniai maišai šaltu vandeniu ir pakabinti pabandyti ar apversti ir vartėsi džiovintuvas.Tvarkingai dukart siūlės, gražiai suprojektuota, švarus ieško, elegantiškas, ir lengvus produktus.TINKA įvairiomis PROGOMIS: Paimkite mūsų daugkartinio naudojimo pagaminti maišeliai su jumis bakalėjos ar prekybos paslaugoms.Šie medvilnės pagaminti maišeliai yra ne tik maisto produktų, tokių kaip vaisiai, vegetaras, užkandžiai, riešutai, bet taip pat puikiai tinka sandėliavimui, pvz., žaislai, kosmetika, aksesuarai, kelionės, raštinės ir praktiškai bet kokios formos, organizuoti.TRYS SKIRTINGO DYDŽIO PATENKINTI VISUS JŪSŲ poreikius: Mes žinome, kad saugojimo poreikiai skiriasi, todėl mes turime įtraukti 3 dydžių akių pagaminti maišeliai, kad tilptų kiekvieną situaciją!Jūs gausite 2 mūsų LARGE (16 x 11"), 2 VIDUTINIO (12 x 11) ir 2 MAŽOSIOS (7x 11) krepšiai su kiekvieno užsakymo.Skirtingų spalvų etiketės, skirtingo dydžio maišelius.TAROS SVORIO ir SKIRTINGŲ SPALVŲ ETIKETĖS: Mūsų daugkartinio naudojimo vielos tinklo pagaminti maišeliai yra laiko taupymo ir patogu.Nes lipdukas yra ant ryškiai spalvotas etiketes, kad kasos galite lengvai rasti ir atimti maišelio svorį.Lengva atidaryti raišteliu sutaupyti savo laiką nuo būtinybės kovoti su atverti tuos plastikinius maišelius.Akių medžiagos, taip pat leidžia jums palikti gaminti viduje krepšys skalavimo kai grįši namo ir jūs galite pop ją tiesiai į šaldytuvą.SAUGIAI LAIKYKITE SAVO MAISTINGAS, LAPINĖS ŽALI, ŠVIEŽI: iš ekologiškos natūralios organinės medvilnės, poliesteris-nemokamai, nailono-nemokamai, nebalinti, Ne toksiškas, ne plastiko taršos ir perdirbamų; vienas daugkartinio naudojimo medvilnės tinklelio gamina maišelį pakeičia iki 1000 vienkartinių plastikinių maišelių, atėjo laikas, siekiant apsaugoti mūsų žemėje ir vandenynų plastiko taršą.

DROPSHIPPING

mes paramos dropshipping , mes turime daug akcijų, mes galime išsiųsti sklypą pirmą kartą, taip, kad jūsų klientas bus gauti jį pirmą kartą.ir mūsų, yra aukštos kokybės.mes turime patirties lašas laivybos, mes žinome, visa tai. 1. mes paramos dropshipping , mes galime gaminti tūkstančius vienetų gaminių bei yra šimtai darbuotojų, mes galime tūkstančius užsakymų per dieną. 2. yra tūkstančiai vienetų mūsų sandėlyje, ji nebus paleisti iš rankų. 3. galime siųsti sklypą pirmą kartą, per 12-24 valandas.Ten bus sekimo numerį per 24 valandas. 4. mes ne įdėti bet kitų dalykų sklypas, išskyrus produkto. 5. jei jūsų užsakymas yra daugiau nei 10 vnt kiekvieną dieną, mes galime suteikti jums papildomai 2% nuolaida. 6. jei sklypas prarasta ar sugadinta dėl laivybos, mes grąžinsime arba išsiųsti naują sklypo savo klientams.Didmeninė ir drop laivyba yra ir sveikintinas.Didmeninė,mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri tik trunka 3-7 dienų atvykti.Drop laivyba,mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite.Kaip galima stebėti mano parecl?Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Zalimkaan2020-08-24
"Super produit je recommande"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai