Jogos Kilimėlis Gimnastikos Kilimėlis Ne Slydimo Sporto Traukinio Kilimėlis su Nešiojimo Diržu Maišelį Treniruotės Joga Pilates ir Grindų Pratimai

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: Pritaikymas, naudotis įranga, priedų joga, yogamat krepšys, shakti kilimėlis jogos kilimėliai, didelis jogos kilimėlis, lululemon joga, kilimėlis sportui, jogos kilimėlis tpe tp, jogos kilimėlis.

    €15.39 €32.75
  • Ilgis: 183cm*61cm
  • Modelio Numeris: CM-YOG-001
  • Medžiaga: TPE
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Storis: 6 mm (Pradedantysis)

NAUJOS ekologiškos MEDŽIAGOS: patobulinta TOPLUS Jogos kilimėlis yra pagamintas su priemoka TPE draugiška medžiaga.Tai kainuoja daugiau padaryti, tačiau ji verta, kai jūs palyginkite jį su tradiciniu ne žalia PVC, NBR ir EVA jogos kilimėliai.TPE medžiaga suteikia naujausių technologijų tobulinimo nei tradicinių jogos kilimėliai.LIPNI neslidus TEKSTŪRA: Jogos kilimėlį, dvipusė lipni neslidus tekstūra suteikia puikų sukibimą ir aukščiausios kokybės sukibimą, geriausiai tinka praktiškai daugelio formų, joga.Ne paslysti ant medinių grindų, grindų plytelių, cemento grindų.PUIKUS SPEKTAKLIS: 6mm storio siūlo labiausiai patogus patirtis visiems lygio jogai.Dauguma kilimėliai yra arba per plonas ar per storas.TOPLUS jogos kilimėliai būtų garantuota, kad suteiktų optimalų lygį sušvelninti ir apsaugoti savo sąnarius ir kelio, o vis dar leidžia jums sukibimą su grindų pusiausvyrą.LENGVAS & STORIO JOGOS KILIMĖLIS: Į TOPLUS jogos kilimėlis yra pakankamai lengvas nešiotis, sporto salėje ar bet kur, kur jūs norite su įtraukti nešiojimo dirželis.MATMENYS: 72 colių x 24-inch x 6mm.Svoris: 35oz

Munira 9002020-09-07
"коврик приличный, мягкий,более менее лёгкий, можно сложить. скользит но чуть когда мокрые руки. заниматься приятно. доставка примерно три недели"
Ekaterina Spesivceva2020-08-24
"Коврик соответствует описанию. Пришел в чехле. Заказала 5.08, а 21.08 уже пришло извещение. Мягкий на ощупь, цвет приятный. Есть небольшой запах, но думаю что со временем выветрится. Единственный недостаток: с одной стороны немного рваные края. С продавцом не общалась."
Kerry 20112020-09-22
"just exactly what I wanted, pretty nice yoga mat"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai