Nešiojamas Aukšto slėgio Vandens Pistoletas Valymo Lengva Atlikti Stiprios Galios, Stiprus Spaudimas Guminis Vamzdelis

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: sodo žarna, žarna magija, žarna-vandens, žarna gumos, dušo žarna, žarna vamzdis, sodo žarna ritės, žarna silicio, Žarna 8mm, žarnos ritės.

    €8.49 €11.80
  • Tipas: Sodo Žarna Ritės
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: Cimiva

67637 Karšto pardavimo

Savybės:

1. AUKŠTO SLĖGIO PLOVYKLA - Paversti savo įprastą sodo žarna į galingas 8 bar slėgio srove.Įrengta antgalis koncentruotų purškimo, o kitas-didelis ir galingas.Puikiai tinka automobilių plovyklos, purvinas, medinės tvoros, ne savo namuose ir dar daugiau!

2. STANDARTINIS VAMZDŽIŲ - Tinka visas standartines ¾ "sodo žarnos ir kitų dydžių su standarto 1" moteriškos detalės.

3. SAUGUS VISIEMS PAVIRŠIAMS - Saugiai valyti visų nešvarių paviršių, įskaitant medienos, plytų, betono, dangos, plastiko, stiklo ir dar daugiau.Nepašalinti dažų ar aišku, kailis iš automobilių. 4. AUKŠTOS KOKYBĖS ARM - Sukurta su nerūdijančio ir korozijai atsparių medžiagų .Pramoninės klasės žalvario jungtys ir aukštos kokybės aliuminio lydinio, plauti lazdele.

Aprašymas:

Ji pašalina purvo ir pelėsių iš medienos, aliuminio, vinilo dailylentės, betono pamatai, plytų, akmens ir daug daugiau!Jūs galite lengvai plauti savo automobilį , sunkvežimis, ratų arba valtis ir spręsti purvinas ratai ir ratlankiai.Tai garantuoja, kad ji yra saugi, ant visų paviršių ir kad jis negali apibėgti medienos, automobilių dažų arba aiškų paltai.

Techniniai duomenys: Medžiaga: Metalo Purškimo atstumas: 15 m Vandens slėgis: 8 barai Naudojimas: Automobilių, arba šildomi plovimo Spalva: Mėlyna/ Žalia / Oranžinė/ Geltona/ Juoda (pasirinktinai )

Pakuotė:

1 * Vandens Pistoletas

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai