Reguliuojami Elastiniai Riešo Juostos Fiksuota Koja Dirželis Just Dance/Jungiklis Šokių 2020 M/Jungiklis Žiedas Nuotykių Žaidimai, Priedai

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: kompasas, žiedas, nuotykių, tiesiog šokių apyrankė, just dance "europa 2020" wii, tinka žiedas jungiklis, honda jungiklis žiedas, tiesiog šokių jungiklis, žaidimas pereiti žiedas tinka nuotykių, džiaugsmas con dirželis, berniukas šokėja, tiesiog šokių 2020 ps4.

    €6.67 €9.39
  • Su USB: NĖRA
  • Prekės Pavadinimas: Rondaful
  • Modelio Numeris: Kojų Tvirtinimo Dirželis
  • Suderinamos Prekės/Modelis: NĖRA

Aprašymai:

1. už 3.15-7.5 iš Riešo Apimtis: riešo juostos yra lengvas, reguliuojamas ir patogus.Tinka vaikų riešų ar tiems, kurių plonesnis riešų.Ilgalaikio dėvėti nebus jums jaustis nepatogiai.

2. Saugūs: riešo juostos rinkinys yra arti valdytojo ir nebus, kad garsą, kai šokių (išskyrus atvejus, kai vartotojas neturi įdėkite jį teisingai).Jos buvimo vietą, kai šokių ir tuo pačiu užtikrinti, kad saugos duomenų valdytojo.

3. Lengva Įdiegti: valdiklis yra tiesiogiai dėti į teleskopinis kortelės lizdą.Ir sagtis lengvai pašalinti kreiptuką.

4. Perjungti Sporto Žaidimai: daugelyje interaktyvi žaidimai, mes turime laisvą savo rankas ir sutelkti dėmesį į žaidimo patirties.Riešo dirželis yra naudojamas Perjungti Šokių 2020 m., ir koja dirželis yra naudojamas Perjungti Žiedas Nuotykių.Geras priedai, skirti žaisti nuotykių žaidimai.

5. Vienas Dydis: rinkinį sudaro apyrankė kuri tinka Pereiti Tik Šokių ir kojos juosta tinka Pereiti Žiedas Tinka Nuotykius.Riešo dirželis yra 30 cm ilgio ir koja dirželis yra 60cm ilgio.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: kablys ir kilpa ir ABS

Spalva: raudonos, mėlynos, mėlynai žalios, pilkos

Tinkamas modelis: Perjungti Just Dance

Pakavimo Sąrašas:

Riešo Juosta*1

Koja Dirželis*1

Mokėjimo būdai:

Jums gali sumokėti per visus pirmiau išvardytus metodus ir pls atsiskaityti per 3 dienas, kai jūsų užsakymas pateikiamas.

Jūsų mokėjimas bus patikrintos www.rcmadosstudija.lt per 24h ir mes apdoroti jūsų užsakymą kartą, kad jau baigta.

Jei jūsų užsakymas yra uždaryta dėl saugumo priežasčių, jums reikės pateikti pretenziją www.rcmadosstudija.lt.Grąžinimo sukelia įsakymo panaikinimo, grąžinimo sutartį arba tarpininkavimo bus tvarkomi greitai ir paprastai trunka apie 7-10 darbo dienų pasieks jūsų sąskaitą.

Laivybos ir paketas: Visi daiktai bus patikrinti ir gerai supakuoti prieš pristatymas.Užsakymai bus išsiųsti per 2-5 darbo dienas po apmokėjimo bus baigtas.

Svoris sklypas per įprastu paštu yra tik 2kg.Mes atsiųsime atskirai, jei svoris yra virš 2kg.Paprastai ji trunka apie 15 - 60 dienų ir gali būti šiek tiek ilgesnė, kai nuotolinio srityje.Galite pasirinkti greitas pristatymas metodas, jei norite gauti sklype anksčiau, ir už tai jums reikės sumokėti siuntimo mokestį.

Siųsti ir grąžinimas:

Mes bus išsiųsti ar grąžinti, jei sklypas bus prarastas, sugadintas tranzito metu arba gauti

neteisingas straipsnis.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir mes mielai jums padėti.

Atsiliepimai: Jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų, būsime labai dėkingi.

Jei yra kažkas negerai, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš jums palikti atsiliepimą, ir mes stengiamės jums padėti, kol viskas yra gerai.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai