Sienos montuojamas Nerūdijančio Plieno Rankšluosčių Lentynos Stovas 3Pcs/set Drabužių, Skrybėlių Laikiklis, Kabliukai Kabo Baras Lazdele, Virtuvė, Vonios kambarys Organizatorius E2S

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: pakabinimo strypas, lipnios rankšluosčių džiovykla, spinta polių, vyrų lazdele, baras pakabinti, baro stovas, baras rankšluostį, ekranas skrybėlę, vonios rankšluosčių laikiklis, vonios kambarys dušo padėklo.

    €27.61 €40.60
  • Barų skaičius: Vienu Rankšluosčiu, Barai
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Funkcija: Su Kabliu
  • Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
  • Paviršiaus Apdaila: Šlifuoto
  • Ilgis: <50cm
  • Modelio Numeris: Rankšluosčių Lentynos Rinkinys

Sienos montuojamas Nerūdijančio Plieno Rankšluosčių Lentynos Stovas 3Pcs/set Drabužių, Skrybėlių Laikiklis, Kabliukai Kabo Baras Lazdele, Virtuvė, Vonios kambarys Organizatorius E2S Prekės Specifikacija:

Savybės:

1. Aukščiausios kokybės Medžiagos: Pagaminta aukščiausios kokybės nerūdijančio plieno, nuo korozijos ir rūdžių, tinka drėgnose aplinkose, tokiose kaip vonios kambarys ir virtuvė.

2. Trys Viename": į 3pcs kabinti juosta+kablys rinkinys leidžia lengvai pasiekti ir rodyti rankšluosčiai, chalatai, tualetinis popierius, skrybėlių, drabužius jūsų vonios kambarys/ miegamasis.

3. Paprasta Naudoti: galite pritvirtinti jį prie sienos arba abiejų pusių savo spintos ar spintos duris saugoti mažus daiktus.

4. Varžtas Montuojamas Įrenginys: Kostiumas už jūsų tualetas,vonios kambarys,virtuvė, vonios kambarys, gyvenamasis kambarys.

5. Stilinga Išvaizda: Paprastas ir stilingas, gražus, juodas/ sidabro/ aukso šepečiu išvaizda tinka įvairių namų dekoravimo aplinkoje.

Specifikacija:

Medžiaga: Nerūdijantis Plienas

Dydis:

Rankšluosčiu juosta: 305x80x50mm (12x3.15x1.97 coliai)

Tualetinio popieriaus laikiklis: 162x80x50mm (6.38x3.15x1.97 coliai)

Skraiste turėtojas: 63x50x60mm (2.48x1.97x2.36 coliai) komplektą Sudaro:

1 x Rankšluostį baras

1 x Tualetinio popieriaus laikiklis

1 x Chalatas turėtojas

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes pasistengsime suteikti nuolaidą arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai