11Pcs/Jar Aukštos Kokybės Makiažas Kempinė Vandens Lašo Formos Fondas Sluoksniuotos Makiažo Milteliai Spalvotų švelnią Ir Grožio Priemonės

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: anticeliulitinis masažas stick, maišytuvo jar, 0 makiažas kempine, beauti maišiklis, Kosmetikos Sluoksniuotos, hp 240 g2, lavos makiažas kempine, beauty blender kietas, beauty blender minkštas, urmu makiažas.

    €8.92 €11.15
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Ne latekso Kempinės
  • Kiekis: 11PCS
  • Elemento Tipas: Kosmetikos Sluoksniuotos

11Pcs/Jar Aukštos Kokybės Makiažas Kempinė Vandens Lašo Formos Fondas Sluoksniuotos Makiažo Milteliai Spalvotų švelnią Ir Grožio Priemonės Produkto Pavadinimas: Makiažas Kempine Medžiaga: Ne latekso kempinės Funkciją: 1.Šlapias ir sausas, garsas tampa 1.5 didesnis po mirkymo vandens, kuris gali padaryti jūsų makiažas daugiau dicile. 2.Medžiaga yra super minkšta, elastinga, arti odos, ir labai patogus naudoti. 3.Kiekvienas butelis turi skirtingos formos kempinės, kad naudoti įvairių sričių savo veido. 4.Ateiti su skaidraus plastiko butelis gali neleidžia dulkėms ir lengvai atlikti. 5.Išdžiūti:miltelių pavidalo milteliai ir biri pudra.Renginiai, šešėliai ir kt; Šlapias:fondas, BB, gruntas, oro pagalvės ir kt.Pakage apima: 11pcs kempinė+skaidraus plastiko Jar Valymo būdas: Įdėti sponge kiaušinius į plastikinį maišelį ir supilkite reikiamą kiekį valymo tirpalas.Po mirkymo keletą minučių, švelniai patrinti juos (nereikia pasiimti juos su savo nagus).Po valymo, įdėti juos į grožio kiaušinių laikiklis sausos užkirsti kelią pelėsių.Maloniai Patarimas : 1. Primename, kad dėl apšvietimo efektai, monitoriaus šviesumo/kontrasto nustatymai ir tt, gali būti kai kurie šiek tiek skiriasi atspalviai svetainės nuotrauka ir tikrąjį daiktą. 2. Prekės Priemonę vertus, jis gali būti 1-3cm skirtingų, savo rūšies suprasti bus labai vertinama. 3.Jei turite kokių nors klausimų,prašome nedvejodami susisiekite su manimi,ačiū.

Khawllita2020-09-06
"Качество спонжей хорошее. Цвета могут немного отличаться"
Filatova A N2020-08-24
"Igual a foto, muito lindas e o melhor, não fui taxada :)"
Greatguyforu2020-09-06
"Цвета отличаются"
Tanjapenza19852020-11-26
"Went about 1,5 months to the Krasnodar Territory. Fully corresponds to the seller's picture. Soft, pleasant to the touch sponge. The colors are very beautiful."
Mijoung182020-10-08
"Super fast delivery to Kaliningrad. Quality is super, I will check how it will serve."

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai