Už V20, Už H990N, Už F800, Už BL-44E1F Baterijos Įkrovimo lizdo Įkroviklis, USB Desktop Dock Stovas su Laikikliu, Nemokamas Pristatymas

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: bmax y14, automobilinis įkroviklis mount, 100w usb įkroviklis, stendas f800gs, charg stotis, lg v20, belaidžio kroviklio kst, krano magnetas, originalus v20 baterija, įkroviklis greitai.

    €2.46 €4.10
  • Tipas: Desktop
  • Išvesties Sąsaja: 5V/1A
  • Prekės KODAS: SJ00379
  • Modelio Numeris: Už V20, Už H990N, Už F800, Už BL-44E1F
  • Įėjimas: 5V/2A
  • USB: 1
  • Paramos greita įkrovimo technologijos: No
  • Prekės Pavadinimas: VBESTLIFE
  • Maitinimo Šaltinis: A. C. Šaltinis
  • Kokybės Sertifikavimo: ce
  • Suderinamos Prekės: LG

USB Desktop Dock Baterijos Įkrovimo lizdo Laikiklį Stovėti Kroviklis LG V20

Savybės: LED maitinimo indikatorius.Lizdas dizainas, saugu ir lengva įdėkite bateriją.Nešiojamų dizainas ir patogus, lengva nešiotis.Aukštos kokybės medžiagos, kuri yra saugi ir patikima su stabilių rezultatų.Įmontuota apsaugos grandinė apsaugo jūsų baterija iš perkrovimas, iškrovimas ir aukštos temperatūros.

Specifikacija:

USB sąsaja: Micro USB

Dydis: 7.5 x 2.5 x 2.5 cm / 2.95 x 0.98 x 0.98 colių

Spalva: Juoda

Pakuotės Svoris: 31g

Kiekis: 1pc

Fitments: Už V20, Už H990N, Už F800, Už BL-44E1F

Pakuotė:

1 x Baterijos Įkrovimo lizdas (Baterijos neįtrauktos)

Garantija Ir Grąžinimas

1. Visas prekes mes parduodame, yra geros kokybės, ir pagal tyrimo, kol jie yra siunčiami.Mes stengiamės vengti bet kokios kokybės problema.

2.Jei yra keletas darbų ar medžiagų defektų, produktus, prašome susisiekti su mumis pirma , mes keisis, tai ar pasiūlyti kitų sprendimų jums padaryti pasirinkimą.

3.Laivybos ir tvarkymo mokestis nėra grąžinamas ir klientas turėtų būti atsakinga už visas mokesčių grąžinimo ir reshipping.Visi parodyti elementus, kurie turi būti geros būklės.Jie turi būti pagal resalable būklės.Žmogaus sukeltų defektų nėra garantuotas, pvz., skaldytų, subraižytas ir t.t.Ačiū už supratimą ir bendradarbiavimą!

Pristatymas:

1. Mes atsiųsime sklypus, per 2 darbo dienas (išskyrus šeštadienį ir sekmadienį), po pirkėjo mokėjimo tikrina www.rcmadosstudija.lt pagal pristatymo būdą, kurį pasirinkote, ar patikimesnis ir greitesnis būdų, kaip ypatingomis aplinkybėmis.Mes palikti pranešimą pasakyti sekimo numerį, kai mes išsiųsti prekes jums.

2. Jeigu turite kokių nors reikalavimų dėl prekių aprašymas ir deklaruota vertė laivybos gavimo dienos (komercinė sąskaita faktūra),pls palikite mums žinutę po apmokėjimo.

Atsiliepimai

1. Klientų pasitenkinimas yra labai svarbus mums.Jei jus tenkina mūsų produktus, prašome neskubėti palikti mums teigiamų atsiliepimų.Jūsų padrąsinimo, tai padės mums žengti į priekį ir nuolat gerinti mūsų paslaugas.

2. Jei esate nepatenkintas prekės buvo užsakytos, nesijaudinkite, pls susisiekti su mumis pirmą, mes išspręsti problemą jums laiku.Manau, mes galime išspręsti bet kokį ginčą, per draugiškas derybas.

Ia Krutoi 19812021-01-15
"Product as in description, fast delivery, recommended."
Ahrims252020-08-26
"장점 1. 가격 2478원 + 무료배송 단점 1. 별도 포장없이 마데카솔 사이즈 기존박스에 qr 종이 스티커만 붙인채로 배달옴 2. 충전속도가 시간당 500mah임 정품보다 훨씬 느림 3. 배터리 충전기 5핀단자가 고정이 약함, 빡빡한 충전선 사용시 빠질 우려가 있음 (예전 동일 제풐 사용시 충전선에 배터리 충전기에 딸려서 빠짐 본드로 붙였지만 작동 불가) ps. 이 업체 주문은 처음이고 제품은 2번째인데 가격도 싸고 무료배송인데 별도 포장박스 없음 기존 마데카솔 박스에 그대로 오는거 감수해야됨 ( 타업체는 안그럼)(두께도 립스틱 박스랑 비슷) 대신 배터리 충전기가 가볍고 안에 분해시 기판 하나만 덜렁 있어 내 꺼의 경우 파손이 안 됐어을듯"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai