Naujausias 6x Silikono Laikymo Dangteliai, 6-Pack Įvairių Dydžių Silikoninės Ruožas Moliniai Dubuo, Gali, Jar ir t.t.

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: indo dangtį, dubenėlį, padengti silicio, dubenėlį dangčiu, maisto dangtis, puodą dangčiu, puodą padengti, dangtelis dangtelis, virtuvės dangtis, padengti visos, dangtelis silicio.

    €3.83 €4.91
  • Kiekis:
  • Spalva:
  • Atsparus šalčiui:
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: Silikoniniai Dangteliai Ruožas
  • Paketas Apima:
  • Šilumos varža:
  • Medžiaga:

jūs galite tiesiog įdėti Silikono Dangtį, kad padengti savo maisto ir šilumos jį orkaitėje arba mikrobangų krosnelėje.

Labiausiai Universalus Dangtelis, Komplektacija: Silikoninis saugojimo viršelio rinkinyje yra dydžių: 2,6 colių, 3.8 colių, 4.5 colių, 5.7 colių, 6.5 colių, 8.1 colių, kurie gali būti skirtas talpas, įvairių formų ir dydžių, įskaitant: dubuo, stiklo dirbiniai, jar, maisto, galite, arbūzų, ananasų, cantaloupe ar kitų vaisių ir daržovių.

Mėgaukitės sandarus sandarinami: Silikono viršūnės yra apvalios ir sklandžiai, kuris yra pakankamai tampri, kad tilptų stora, per neįprastos formos puodeliai, puodai, puodeliai ir dubenėliai, siekiant užkirsti kelią praliejimas, išlaikant jūsų maistas šviežias.Yra daug patogu skirtukai visi aplink dangtelį, kad būtų lengviau išimti iš konteinerio.

Daugkartinio naudojimo ir Ekonomiškas: Pagamintas iš aukštos kokybės silikono, mūsų ruožas dangteliai yra bandomas būti labiausiai tvirtos už pasikartojančią ir kasdieniniam naudojimui.Niekada jaudina, kad ji bus sudraskyti, tiesiog įdėkite į indaplovės ar šaldiklis, kaip jums patinka, tai išeis tas pats, kaip jūs pirmą kartą pamačiau jį. (Pamiršti apie savo polietileno plėvele arba aliuminio folija, silikono maisto dangteliai yra labiau ekonomiškas ir aplinkai draugiškas!)

Lengva Rasti tai, Ko Jums Reikia: Matyti per aiškios spalvos silikoninis dangtelis, ji yra lengva rasti daržovių ar kitų maisto produktų, kad jūs ieškote.Ne dažyti arba dažytos medžiagos, dangteliai, jis yra sveikas kūdikių ir suaugusiųjų maisto.

Medžiaga: silikonas

Kiekis: 6 vnt.

Spalva: Skaidri, Balta

Šilumos varža: 0~20 Celsijaus

Atsparus šalčiui: 0-40 laipsnių Celsijaus

Paketas Apima:

6 x Silikoniniai Dangteliai Ruožas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Alameer3142020-10-09
"For a very long time there was an order and no tracking. Lids do not hold on anything but cans."

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai