Naujas natūralios vilnos kamuolys bžūp, kailio kamuolys bžūp, vilnos kamuolys žiemos moterų megztus skrybėlę, storas, šiltas mergaičių vilnos kamuolys bžūp tėvų ir vaikų

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: top y2k, kailio kailiniai, motinystės palaidinės nėščioms ir topai, minkštas žaislas, kailio kepurę moterims, hat žiemą, priedų varlė, kepurės moterims, žiemos moteris, poncho moterims.

    €4.05 €5.79
  • Departamentas Pavadinimas: Suaugusiųjų
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Vilna
  • Elemento Tipas: Skullies & Beanies
  • Lytis: Unisex

Kai kurie Rodo,: 1)Prieš vietos užsakymą,Prašome patvirtinkite savo adreso informacija yra teisinga ir išsami.patikrinkite dydį ir spalvą yra tai, ko jums reikia.Jei radote klaidų, susisiekite su mumis! 2)Apskritai,produktai bus išsiųsti per 1-3 dienas po apmokėjimo patvirtinta ir tvarkomi www.rcmadosstudija.lt. 3)Mūsų prekės gali būti vežamos per 24 valandas, ir mes galime sekti visus savo užsakymus.Mes naudosime veiksmingai ir greitai, logistika.Pietų Korėja, Japonija, jungtinė karalystė, Vokietija, Prancūzija, Ispanija, Nyderlandai, Lenkija, Belgija, JAV gali būti pristatytos per 7 15 darbo dienų , tik nuorodos,gali būti vėluojama dėl oro sąlygų ar kitų priežasčių. 4) Jei jums nereikia gauti savo sklypo ribose pirkėjo apsaugos,kreipkitės į pardavėją, kad patikrintų problema, ar pratęsti pristatymo dieną ne vieną kartą. 5) Jeigu kai kurie produktai yra išparduoti,mes susisieksime su jumis pirmą kartą, Ir jūs galite pasirinkti eiti laukia jis,arba keisti į kitas stilius/color, arba prašyti grąžinti pinigus. 6)Dėl kokios nors priežasties ar problema, jei esate nepatenkinti su jūsų užsakymą, kai jūs gaunate produktą(ar negauna).Neatidarykite ginčo ar skubėti duoti mums neigiamų atsiliepimų.Nedelsdami susisiekite su mumis, todėl mes išspręsti visų problemų už jus!Drop laivyba,mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite.ATSILIEPIMAI 1.Jūsų atsiliepimai yra iš tiesų svarbu mums,prašome užtrukti keletą secends palikti savo puikių atsiliepimų( 5 ŽVAIGŽDUČIŲ), jei jūs patenkinti mūsų produktais. 2.Netural atsiliepimai(3 žvaigždučių) arba Neigiamų atsiliepimų(1-2 žvaigždučių)yra taip pat palankiai įvertino,bet prašome mus informuoti, prieš išvykdami,stengsimės ourselvers ir stengiamės pasiūlyti geriausią aptarnavimą už jus.

Tema Cvetkov2021-02-09
"The color I got is not the color I asked for. However I received the refund requested without any problem."
Cristofer Dios2021-02-09
"The color I got is not the color I asked for. However I received the refund requested without any problem."
Frankie8982021-01-27
"Super fast and good quality."
Eqazutygatiliv2021-01-21
"good product, fast delivery"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai