ZONESUN 4PCS Juvelyrikos, Metalo Štampavimo Abėcėlė LOGOTIPAS Plieno Antspaudų Pelėsių Žymėjimo Įrankis Punch Mirti Už Aukso Žiedą, Apyrankę, Vėrinį

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: apyrankė štampavimo ruošiniai, mirti, h miršta, asmuo, antspaudas, metalo štampavimo staklės papuošalai starter kit, logotipas gumos antspaudas, abėcėlė aišku, antspaudas, rinkinys antspaudas, užpildykite mašina, laiškas trafaretas.

    €16.37 €18.19
  • Modelio Numeris: punch chisel
  • Tipas: Standartinis Antspaudas
  • Naudoti: Apdaila
  • Medžiaga: Metalo
  • Prekės Pavadinimas: ZONESUN

Aprašymas:

1.Sukurta menininkų, dailininkų, ZONESUN metaliniai spaudai bus padaryti neišdildomą įspūdį apie jūsų papuošalai.Jie suteikia aiškų ir švarų vaizdą.

2.Šios profesionalios kokybės antspaudai gaminami laikantis aukščiausios kokybės, patvarumo ir derinimas.Dizainas yra tikslumas-iškirpti iš chromo medžiaga, kietumas yra apie 50-55 3.Idealus antspaudu, vario, sidabro, aukso, alavo, sidabro, žalvario ir kitų minkštų metalų.Veikia puikiai, ant odos, taip pat!Tačiau, tai nėra darbo, ant nerūdijančio plieno, kuris yra daug sunkiau metalo.

Pranešimas

1 .Mes turime apie 1 savaitę, todėl antspaudų,kainos "cutomize" yra ne reali kaina,pls susisiekti su mumis ir patvirtinti dydžio,dizaino ir kainos

2.Palikite mums pranešimą jūsų logotipu,arba mes atsiųsime vieną, kuris yra instock

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai