Naftos Seperator Šaukštas, Nerūdijančio Plieno Tepalo Filtro Šaukštas Sriuba su Ilga Rankena Naftos Sriuba, virti Kiaurasamtis Filtras Sriubos Samtį

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: ciyvhy maži šunys, apima riešutų brabus, lydžiojo 6l, apima oppoa12 ac, apima opel varžtai, kurjerių maišelį alyvinė, apima p10 sklandžiai, apima pastabos 8 ac, civo riteris žiūrėti.

    €6.54 €7.98
  • Funkcija: Eco-Friendly
  • Sertifikavimo: CIQ
  • Metalo Tipas: Kita
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: Naftos Seperator Šaukštas

Paramos dropshipping ir didmeninės prekybos sistemą.

100% Originalus ir nemokamai po pardavimo garantija.Atnaujinti Naftos Sriuba skiriamasis ženklas - šaukštas greitai atskiria karšto aliejaus arba verdančio vandens ir sultinio srautai iš mažų skylučių, kai pilamas.Tepalas yra atskirta nuo viršutinio sluoksnio, atskirą vandens ir aliejaus.Ji gali efektyviai filtruoti naftos perteklius ir, kad jums valgyti sveikiau.

Aukštos Kokybės, Pagaminti iš maisto produktų kokybės nerūdijančio plieno, saugias ir sveikas.Nerūdijantysis, patvarus ir truks ilgai.Modernus dizainas atitinka ular vizija, mylimas kulinarijos entuziastai, Naujas sriubos samtį yra puikus pasirinkimas už jus.

Saugus Naudoti - Ilga nerūdijančio plieno rankena patogiam darbui, o ne per arti šilumos šaltinio.Indaplovė yra saugus ir lengvai valomas ir pakartotinai naudoti.Skyles karščiui atsparaus apvali rankena supaprastinti saugojimo ir sutaupyti vietos.

Daug Funkcijų - Lengva pašalinti riebalus iš sriubos, sultiniai ir gravies.Idealiai tinka jūsų mėgstamiausia fri, fondue, prieskoniai, padažas, daržovės, mėsa, ravioliai (koldūnai) ir daugiau.

Išskirtinį poliravimo apdailos kraštas, saugiai naudoti be negailestinga pirštus.

Su pakabinimo kilpos pabaigoje kiekvienas rankena, ir jis yra pakankamai kompaktiškas, kad tilptų jūsų virtuvės stalčiai.

Yra puikus įrankis namuose, viešbutyje, restorane ir kt.

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Dydis: 30.5*9.5 CM/ 12.0 *3.7 colių

Spalva: Sidabrinė

Pakuotės Turinys:

1 * Naftos Seperator Šaukštas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su www.rcmadosstudija.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Siuntas

1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

3.Atkreipkite dėmesį, kad mes ne atsakingų už muitų.Prašome muitinio įforminimo patys.

4.Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

Express pristatymas inlcude DHL, EMS, www.rcmadosstudija.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

Apie Po pardavimo Paslaugos

Esame patikimas pardavėjas ir mes turime profesionalių po-pardavimo paslauga visiems mūsų papročiams.Jei yra klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

Apie Atsiliepimą

1. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir daiktas, kai jūs gaunate kruopščiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

2. Jei turite kokių nors problemų, ar nėra visiškai patenkintas savo paketą,prašome don ' t būti, nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes išspręsti problemą, kad patenkinti jus.

3. Jei nėra jokių problemų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

Jūsų iškilmingai yra mūsų didžiausia motyvacija ! ! !

Miley 19912021-02-07
"It seems that the tip of the ladle should be a little lower to filter properly. Moreover, The separator fell off inside the ladle."

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai