Šešis Kartus Valdovas Aliuminio Lydinio, Liniuotės Matavimo Priemonės, Plytelių Įklijuokite Parduotuvė Grindų Plytelių, Stiklo Vientianas Universalus Hole Punch

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: lankstaus plastiko valdovas, feeler skirtumas, valdovas t, skaitmeninis staliuko mitutoyo, kalibruoti mikroskopą, lankstymo valdovas matavimo kampų, sunglass moterims, skylę puncher, tinkas mentele, mileseey diapazono ieškiklis.

    €9.92 €12.41
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: Plytelių klijavimas
  • Prekės Pavadinimas: MiLESEEY
  • Sertifikavimo: CE
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Savybės: priemonė yra aukštos kokybės aliuminio lydinio, patvarumo ir turi laiko išbandymą.Šis įrankis gali atlaikyti nusidėvėjimą.Lazerio kietas etches skaitmeninis ženklas ir neblunka.Lengvai išmatuoti tarp visų metaliniai mygtukai, sraigtus ir minkšti tarpikliai.Dėl formos plytelės, galite lengvai iškirpti plytos kaip trūkumą.Multi-funkcija metalo šešis kartus valdovas su sulankstomas valdovų prie kiekvieno kampo, kad atitiktų jūsų kasdienius poreikius.Kampo skalė, gali būti koreguojamos, riešutų, gali būti veržiami siekiant nustatyti kampą, ir kontūro matavimai gali būti atliekami sklandžiai, kad būtų išvengta variantus matavimo metu ir užtikrinti matavimų tikslumą.Instrukcijos: 1.Pirma,pateikimo įrankį ant bet kokio paviršiaus, ir reguliuoti šešių valdovai į jūsų pageidaujamą formą. 2.Pirmyn,priveržkite aukštos kokybės metalo, sraigtai į saugų kampą ir naudoti šią norimą kampą, kaip daugkartinio naudojimo trafaretas begalinis paraiškas. 3.Pagaliau,vieną kartą baigti su savo projektu, atlaisvinkite varžtus ir įdėti liniuotės į savo priemonių arsenalu.

Vodomut2312021-02-08
"The picture is misleading about the order configuration. In fact, only a line of six segments is sold. To understand this, you need to read the description. Dear friend, please correct."

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai