Originalus gps Garmin Širdies ritmo Siųstuvas & Dirželis HRM-Tri triatlonas hrm-ss Širdies ritmo Monitorius HRM4-Paleisti Jutiklis

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: edge 810 mount, garmin pedalas, hrm, vyrai triatlonas, garmin, širdies stebėti, širdies jutiklis, diržas hrm tri, garmin nuoma, ant zwift.

    €68.96
  • Chronometras ir Reikmenys: Belaidžio Chronometras
  • Prekės Pavadinimas: garmin
  • Modelio Numeris: Garmin širdies ritmo moniter
  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Garmin Širdies Ritmo Monitorius

Pastaba: visiškai naujas, jokių akumuliatoriumi.

HRM-Tri (mėlyna spalva): Suderinama plaukimo, bėgimo ir važiavimo dviračiu.Ji turėtų būti susijusi su Garmin F920XT/735XT/935 ir Fenix3/Fenix5.

HRM4-Run " (raudona spalva): Suderinama bėgimo ir važiavimo dviračiu.Ji turėtų būti susijusi su Garmin F630/F920XT/F735XT/FeniX3/FeniX5

HRM-DUAL (pilka spalva): jis tik galėtų išbandyti širdies ritmas (naujausia versija).Tai gali būti susiję su Garmin prietaisą, kurios palaiko ANT+, tokių kaip Pirmtakas 245, 245 M, 945. Taip pat gali būti susijęs su išmaniųjų telefonų programėlės "bluetooth" ryšiu.Ačiū.

HRM-PRO (žalia spalva): Ji suderinama su "bluetooth" ir ant+.Suderinama plaukimo, bėgimo ir važiavimo dviračiu.Ji turėtų būti susijusi su Garmin F920XT/735XT/935 ir Fenix3/Fenix5, ir taip pat gali būti prijungtas prie programėlių telefonams su bluetooth.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai