ŠIAULIUOSE ODOS PINIGINĖS

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: odos piniginės, piniginės moteris, piniginės, neono rausvos spalvos marškinėliai, havajų moteris, vyrų piniginės, teddy marškinėlius, šuo mama marškinėliai, palaidinė karšto, odinis vyrų piniginės.

    €29.77 €33.08
  • Elemento Tipas: piniginės
  • Prekės Svoris: 1
  • Piniginės Ilgis: Trumpas
  • Kilmės: TR(Kilmės)
  • Pagrindinė Medžiaga: Natūralios Odos
  • Elemento Aukštis: 10inch
  • Natūralios Odos Tipas: Karvės Oda

Produkto Personalizavimas

Už personalizavimas, tiesiog įveskite raides, kurias norite spausdinti, arba pirmą ir paskutinį pavadinimas "Įrašykite personalizavimas pastaba" srityje, virš Įtraukti į Krepšelį " ir "Pirkti Dabar" mygtuką.Nerašykite nereikalingų ir papildomų simbolių, nes tekstas parašytas personalizavimas srityje, yra atsižvelgiama į mūsų įmonė neatsako už spausdinimo klaidas, dėl neteisingai įvestus simbolius.

Kaip ir produktas, personalizavimo procesą yra parašyta, kad piniginės, tai sandoris vykdomas paklausa, ir nėra teisę grąžinti / atsisakyti sutarties produktai, kuriuose šis procesas yra atliekamas.

PRODUKTO SAVYBĖS:

- Dizainas tinka naudoti unisex

- 10 Kortelių Skyriai

- 2 Popieriniai Pinigai Kupė

- 100% Pirmos Klasės Natūralios Odos

- Visiškai Rankų Darbo Gamyba

-Plotis 10cm, Aukštis 9cm

- USE ir ISO 9002 Sertifikuota

ODA

Naudojant premium top grūdų odos visoje visą spektrą pamatai ir įkvėpimo mūsų laivų.Tik aukščiausios kokybės medžiagos gaunamos į amatų mūsų amžinas ir portretų gabalus iš labiausiai sudėtingų odos pasaulyje gyvenančių Šiaurės Amerikoje ir Italijoje.Gamtos premium grūdų odos skolina skirtingos asmenybės, kad mūsų produktai išvaizda, tekstūra ir uoslės patirtis.

RANKŲ darbo

Mes keliavo dešimtys gamyklų ir atėjo rasti kvalifikuotų amatininkų, su tikra aistra ir kompetenciją, dirbti itin švarioje aplinkoje, kurioje mes įdarbinti amatų visą mūsų asortimentą.Kiekvienas gamybos proceso etapas yra padaryta rankomis su didelį dėmesį į detales.

Gaminame elegantiškas ir nepriklausomas dizaino, taip pat visiškai rankų darbo naudoti.Mes siūlome natūralios odos produktai tinkami naudoti kasdien į mūsų vertingų klientų remiantis patvarumo ir asmeninį dizainą.Mes tikime, kad Moterų ir Vyrų lygybę, todėl visi mūsų produktai yra Unisex.Linkime malonaus apsipirkimo ...!

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai