1pc ispanijos Kumpis Stovas Medienos Kumpis Turėtojas Paramos Kumpis Kojos Gabalas Stovėti Namų Virtuvėje Baras, Restoranas Virėjas Įrankių Priedai

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: baras restoranas, paramos vamzdis virtuvė, virtuvės kriauklė spong turėtojas, kumpis stovas, ilgai mentele, virtuvės rinkinys silicio, delantal cocina, kumpis turėtojas, virtuvės stovo, virtuvės įrankis.

    €21.73 €29.77
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Pavadinimas: kumpis turėtojas
  • Dydis: 16 x 7 x 0.8in
  • Medžiaga: Pušis + Metalas

Savybės:

1. Nebaigtas Kumpis Turėtojas: Šį darbą "PASIDARYK pats" kumpis turėtojas gali nesivadovauti savo kumpį ant kaulų ir turi unikalų stilių.Ji labai tinka pjovimo ir rodyti ispanijos Serrano, tinka Iberico, Kalėdinis kumpis, tinka Jamón arba Prosciutto Italijoje.

2. Daugiafunkcinis Turėtojas: Šis medinis DIY laikiklis gali būti naudojamas atostogų pietūs, šeimos susibūrimai, Padėkos vakarienė, oficialių vakarienių su draugais ar tiesiog naudoti kasdien, ne slydimo padas, ant pagrindo padeda išvengti atsitiktinio slydimo, o rūkyti arba kepti.

3. Patikima Kokybė: kumpis turėtojas yra pagamintas iš aukštos kokybės pušies medienos, ir ji yra įrengta su varžtais ir atsuktuvai, kurias lengva surinkti.Savininkas taip pat gali būti nudažytos, arba padengtos danga, dėmių ar lako, pagal jūsų pageidavimus.

4. Tinkamas Dydis: nebaigtas kumpis turėtojas yra apie 16 x 7 x 0.8 cm aukščio.Rankos dydis yra apie 11 x 1.2 cm.

5. Praktiškas Laikiklis: Tai kumpis turėtojas yra puikus JAMONERO SERANO kumpiu, už IBERICO ir GILĖ kumpiai, praktinių ir paprasta, ji tinka jūsų naujas prisitaikantis kumpis, norint pasiekti geriausią pjovimo poveikį ir maksimalų stabilumą.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Kumpis Turėtojas

Medžiaga: Pušis + Metalas

Matmenys: apie 16 x 7 x 0.8 į

Pakavimo Sąrašas:

1 x Kumpis Turėtojas

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai