Rooxin Kempingas miega trinkelėmis pripučiamas čiužinys pad telšių gatvės pėsčiųjų čiužinys kempingas padas

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: bubbl palapinė, čiužinys miegoti, lovos čiužinys inflat, oro čiužinys lova, oro lova, čiužinys palapinė, varpelio palapinė, žygis kilimėlis, stovykla čiužinys, burbulas dome.

    €27.28 €38.98
  • Lauko Veikla: Stovyklos
  • Medžiaga: TPU Nailonas
  • Pagal Pripučiamos Režimas: Išorės Pripūtimo Siurblys
  • Prekės Pavadinimas: Rooxin
  • Feature2: Drėgmei
  • Dampproof Kilimėlio Tipas: Čiužinys
  • Modelio Numeris: Y-12
  • Feature1: Atsparus vandeniui
  • Prieinama: vienas asmuo

Ultralight ir Patvarus:

Premium ultralight Rip stop 20D Nailono audinio ir karšto išspaudimo (ekstruzijos) TPU Laminavimas,be jokios chemijos kvapo.Ji suteikia jums patvarus miega trinkelėmis,ne nerimauti, aštrių akmenų ar šakų.Sveria tik 550g, Konrisa Kempingas Mygtukai yra lengva atlikti ir puikus savo palapinę ir hamakas.

Patogus ir Patikimas:

Patogiai ir nėra nuotėkio yra prioritetas,su oro paramą ląstelių dizaino apriboti oro judėjimą ir šilumos nuostoliai.Į cubed paviršiaus dizainas tinka natūrali organizmo kreives,ar jums miega, tai ant nugaros,šonų arba skrandžio,jūs visada galite jaustis patogiai.Specialiai suprojektuotas Dviejų krypčių Vožtuvas kelią oro nuotėkis,todėl nėra ko nerimauti gauti ir išpūsti jį vidury nakties, tiesiog turi geras miegas.

Super Kompaktiškas " Ultralight:

Premium ultralight Ripstop 20D Nailono audinio ir karšto išspaudimo (ekstruzijos) TPU Laminavimas,be jokios chemijos kvapo.Ji suteikia jums patvarus miega trinkelėmis,ne nerimauti, aštrių akmenų ar šakų.

Geriau Miega Patirtis:

Ateiti su pripučiamų pagalvių, tiek kempingas trinkelėmis ir pagalvę pridėti pagerintas ergonomiškas dizainas, patogus kamšalu dizainas prisitaiko prie savo kūno formos suteiks jums optimalią miego patirtį.

Dydis:

Sandėliavimo dydis: 22x14cm, pripučiami dydis: 195x58x6cm.Pripučiami oro pagalvės suteikia pakankamai pagalvėlė tarp jūsų ir žemės.Kiekvienas mažas akmuo arba lapų, žemiau nebebus skaudėti ar nepatogu!Sveria tik 550 gramų, ji yra puikus savo palapinę ir hamakas.

Muratdagdeviren072020-09-17
"I haven't tried it yet in the conditions of the hike. However, trying on a mattress at home seems to be normal."

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai