Prie Sienos Tvirtinamas Paspauskite Grūdų Balionėlis Sauso Maisto, Kabyklos, Virtuvė, Sandėliavimo Namų Sausų Ryžių Maisto Konteineryje Organizatorius

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: plastikiniai organizatorius kichen, jar virtuvė, maisto saugojimas, virtuvės skalbiniai saugojimas, prekių virtuvės talpykla, sauso maisto virtuvė talpykla, ika saugojimas, sandėliukas lauke organizatorius, šampūno dozatorius prie sienos tvirtinamas, grūdų atsisakyti.

    €28.75 €50.44
  • Medžiaga: PP
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Stilius: Modernus

Aprašymas:

1. Tinka įvairių tipų: Sauso maisto dozatorius yra tinkamas įvairių sausų maisto produktų, pavyzdžiui, grūdų, saldainiai, avižiniai dribsniai, riešutai, pupelės, ryžiai, kava ir pan.Patenkinti šeimos.

2. Uždarųjų saugojimas: viršutinį dangtį, pasižymi gera oro sandarumą, kuri padeda išvengti maisto iš vis šalta ir išlaikyti šviežumą.Reikalingas platinimas gali išlaikyti maisto produktų higienos.

3. Lengva valdyti: skaidrus organas gali patenkinti savo poreikius iš karto, tiesiog įdėkite dubenėlį pagal paskirstytoją ir paspauskite mygtuką.

4. Mankšta vaikams: Tai yra idealus pasirinkimas tėvams, kurių tėvai skatina savo vaikus nepriklausomybę, ar gyventi sveikai ar svorio-jautrūs žmonės.

5. Aukštos kokybės medžiagos-6-kamera maisto produktų balionėlis yra pagamintos iš maistinės plastmasės, kuri gali būti naudojama ilgą laiką ir yra saugus jums ir jūsų šeimai.Viršų padengti gali būti pašalinta, tačiau tai yra patogiau pridėti.

Specifikacija:

Gaminio spalva: balta

Gaminio dydis: 38*14.4*32.4 cm

Medžiaga: pp

Pastaba:

Gali būti šiek tiek klaidų dydį, rankinis matavimas.

Spalvos nuokrypis gali skirtis dėl skirtingų monitoriaus parametrų, prašome suprasti.

Pakavimo sąrašas

Produktų sąrašas: 1*Laikymo dėžutė

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai