10vnt/set 3D Spausdintuvo Dalys, Remontas Peilis, Pincetas Kastuvu Clipper valymo Įrankių Rinkinys Rinkinys 3D Atspausdintas Modelis Išlajų

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: 3d želatina antgalis, ponios ni, 3d spausdintuvas priedai profilis, gręžimo išlajų, creality ender3, Kastuvas, st7920, delta 3d spausdintuvų priedai, extrud, mk9.

    €11.54 €12.82
  • remonto peilis: 6pcs
  • Pakuotė: Kartoninėje dėžutėje
  • Modelio Numeris: Įrankių Rinkinys
  • Diapazonas: 3d spausdintuvas priedų
  • Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null
  • Elemento Tipas: Nerūdijančio Plieno Ašmenys Atskirti
  • tweezer: 2vnt
  • Kastuvas: 1pc
  • Be poilsio: 1pc(pasirinktinai)
  • clipper: 1pc
  • Kilmės: KN(Kilmės)

10vnt/set 3D Spausdintuvo Dalys, Remontas Peilis, Pincetas Kastuvu Clipper valymo Įrankių Rinkinys Rinkinys 3D Atspausdintas Modelis Pašalinimo Pakuočių Sąrašas: 1set: 10 į 1 įrankių rinkiniai (Remonto peilis, *6, Pincetas *2, Kastuvas *1, pora clipper *1)

1pc be poilsio (pasirinktinai)

Savybės:

Naudojamas tvarkingai pašalinti ABS ir PLA plaustas ir palaiko

6 formos, skirtos dirbti įvairių kampų ir kreives

Veikia visi 3D spausdintuvą, ABS ir PLA plastiko modeliai

Ilgalaikis grūdinto plieno peiliukai

Patogi rankena rankenos

Aprašymas:

6 universalus pjovimo Įrankiai, Naudojami pašalinti plastikas ir mediena, plaustas ir paramos.Tai buvo labai naudinga Afinia, CraftBot, Raise3D, Reprap, MakerBot, UP!, PrintrBot, MakerGear, Solidoodle, Ultimaker, ir kitų 3D spausdintuvai vartotojai.Naudojamas tvarkingai pašalinti ABS ir PLA plaustas ir palaiko. 5 formos, skirtos dirbti įvairių kampų ir kreives.Veikia visi 3D spausdintuvą, ABS ir PLA plastiko modelių, taip pat daug kitų paplitusių medžiagų, naudojamų 3D spausdinimas.Ilgalaikis grūdinto plieno peiliukai.Patogi rankena rankenos.

Dėmesio 1. Mes pasirūpinsime siunta per 7days po apmokėjimo.Mūsų nemokama siunta yra tik Kinija paštu, Epacket, Singapore post ir www.rcmadosstudija.lt express". 2. Mes priimame mokėjimus: kredito kortelę, TT, western union, Paypal ir Alipay. 3. Jei turite kokių nors abejonių apie savo prekes ar po pardavimo, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas šias ir per trumpą laiką. 4. Jei esate nepatenkintas prekės, mes priimame prekės grąžinimo, tiesiog užtikrinti prekių jokios žalos.Visų tarptautinių laivybos išlaidos bus apmokėtos klientams. 5. Jei esate patenkintas mūsų prekes ir paslaugas, prašome palikti mums 5 žvaigždžių ir teigiamų atsiliepimų.Dėkojame už jūsų remia.

Jimmyrochaa2021-01-08
"Everything came, packed perfectly, the seller-well done!"
Melissa Inday2020-09-09
"good package, good tools, happy i am :-)"
Ashotpirverdyan2020-10-21
"Very complete and accurate the product"
Leuniquehair2020-11-21
"Conform to description, fast delivery"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai