4-colių Mini Springform Keptuvės Rinkinys, Anglinio Plieno Kepimo Skardą / Non-stick Mini Tortas Keptuvės, Apvalios Bakeware Varškės Visos

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: fri visos, puodą nustatyti, mažas kepimo skardas, wok, kepkite keptuvėje, 0 kepimo, bundt cake, tortas dekoro priemonė, kepkite alavo, granito bakeware.

    €11.57 €16.52
  • Tipas: Kepimo Indai & Keptuvės
  • Modelio Numeris: LCP1126
  • Sertifikavimo: SGS
  • Medžiaga: Metalo
  • Funkcija: Įžuvinti
  • Kepimo Indai & Keptuvės Tipas: Tortas Keptuvės
  • Prekės Pavadinimas: Leeseph

Mūsų apskritojo springform pyragas visos rinkinys puikiai tinka cheesecakes, streusel viršumi tortą, subtilus tortes ir pan.Sustiprinta nonstick danga,nepralaidžiose springform bazės,lengvas valymas.Dvigubo sluoksnio non-stick danga pašalina poreikį flouring į varškės pan.

4-colių Springform Kepimo Keptuvės,Orkaitė saugus 445℉ / 230℃.Didelis anglies plieno purškimo,Pagamintos iš FDA didelis anglies plieno.šių apvalus tortas keptuvės turite papildomų didelės medžiagos, stiprumas ir aukščiausios kokybės apdorojimo teikia tvirtą formą, stabilumą ir ilgaamžiškumą.

Pavasario skląstis ir blokavimo, kuris saugiai turi formą, kartu siūlo stora nuotėkio įrodymas, antspaudas,niekada nukristi.Springform sagtis leidžia lengvai paleisti kepinių.Torto formos springfrom sagtis leidžia valyti išleidimo kepiniams.

Varškės visos galiniais apačioje lėkštė yra plokščia ir lygi.kuri, siekiant užtikrinti varškės pyragas yra tobulas.Rekomenduojama plauti rankomis.

Pyragai, kad negali atlaikyti yra apversta aukštyn-žemyn, visos šalinimo, pavasario forma pan yra būtinybė.Į latching šoninis paskiria lengvai, greitai ir saugiai pašalinti savo subtilus varškės arba streusel-sunkus kavos tortas.A nonstick danga plombų spręsti, kur galima lengvai išleisti, ir be jokio vargo valymas.

NAUDOJIMAS IR PRIEŽIŪRA: Prieš pradėdami naudoti naują bakeware pirmą kartą, išplaukite visas detales į rinkinį šiltu, muiluotu vandeniu, išskalaukite ir išdžiovinkite.Norėdami gauti geriausius rezultatus, ne klijuoti paviršius turi būti "kondicionieriai" apliejimo interjeras visos su šviesos danga, kepimo aliejaus.Naudokite tik nailono arba mediniai indai, non-stick bakeware.Niekada iškirpti ir supjaustykite į bet kurį iš šių gabalėlių metalinių indų, nes jis bus supjaustytas į nelipnius paviršiaus.

LittleJ P2020-12-13
"Excellent service! they came before the due date. they looks with a good quality."
Jeromepineda082020-12-08
"Fastest delivery so ever I am happy with my order well intact"
Starling982021-01-15
"made some small cheesecakes "
Gxrluzin862021-01-12
"As they show. Good shopping."

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai