SMLOVE Juoda O-Žiedą Burnos Kamštukas Odos Bdsm Bondage Erotika Priedai Sekso Žaislas Poroms Suaugusiųjų Vergas Žaidimas Flirtas Produktas

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: pilka burnos kamštukas, gėjų seksas, bdsm žaislas, sekso žaislas, kamštukas strapon, bdsm bondage kelnaitės, žaidimas anksto shell, latekso myžti kamštukas, redmi 6 pastaba pro sakura, kamštukas burną.

    €3.66 €6.90
  • Elemento Tipas: Suaugusiųjų Žaidimai
  • Nepadori Nuotrauka: No
  • Prekės Pavadinimas: Vieruodis
  • Seksualinio Pobūdžio: No

Dear Klientas

Visi BDSM Sekso Žaislai yra 100% visiškai naujos, gyvybingos ir atidžiai tikrinamas prieš išsiuntimą iš.Reikalaujame suteikti jums su Aukštos Kokybės produktas ir geriausią klientų aptarnavimą.Kad dabar ji su pasitikėjimu!

Savybės

Medžiagos: 1. Minkštas Nekenksmingas Silikono Kamuolys Kamštukas 2. PU Lerther Grupė

Apie Paketas

Siekiant apsaugoti jūsų privatumą, mes susikraus savo paketą nepastebimai.NE PRODUKTO PAVADINIMAS dėl savo paketą!Mes garantuojame, kad siųsti savo produktų saugūs.

Apie Darbo Laikas

Dėl skirtingų darbo metu kiekvienoje šalyje, bus nedelsiant bendravimo, bet laiškus bus atsakyta per vieną darbo dieną.

Apie Siuntos

Mes bus išsiųsti užsakymus per 3-5 darbo dienas.Pristatymo laikas gali skirtis, atsižvelgiant į įvairių šalių ir bus paveiktos oro sąlygų, valstybinės šventės ir t.t.Jei jums nereikia gauti užsakymo pagal numatomą laiką, prašome susisiekti su mumis.

Apie Atsiliepimą

Jūsų atsiliepimai su 5 žvaigždėmis yra didžiausias mūsų paramos!Ačiū.Jei turite klausimų, prašome susisiekti su mumis laiku, ir mes pasistengsime atsakyti per 24 valandas.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai