Aukso Artimųjų Plunksnų Girliandą Reklama už Bohemijos Vestuves Nuotakos Baby Shower Teepee Papuošalai Boho Dekoro ir Namų Sienos

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: vroom sienų apdaila, dekoro velykų, 3 velykų apdaila, boho papuošalai, helovinas žaislas apdaila, šventinė vestuvių papuošalai, lei girliandą apdaila, macram, boho dekoras, groot baby shower.

    €1.62 €3.77
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: Šalies Prekių
  • spalva: balta, rožinė aukso, rožinė, mėlyna, aukso, mėtos žalumo
  • Proga: Vestuvių & Sužadėtuvių
  • modelis: Vientisos Spalvos
  • Medžiaga: Plunksnų

1/5 viršuje kiekviena plunksna yra dažytos su putojančio rose gold priekiniai, kuris yra ilgalaikis ir atsparus įbrėžimams.Vainikas yra įrengta 10 plunksnos.Jos tvirtumas buvo pasiektas, ir gali būti naudojamas.

Atstumas tarp kiekvienos plunksnos yra pagrįstas, ir jūs taip pat galite reguliuoti plunksnos ant virvės.Kai po vakarėlio, jūs galite kartus jį atgal į paketą ir jį naudoti vėliau.

Bohemijos plunksna, girliandomis, rožių aukso jets spindi saulė šviečia graži šviesa.

Tai gali būti kabinami ant sienos arba kabinti ant stalo unikali šalis!Puikus tortas, stalo papuošimas, vestuvių galvos stalo apdailos, namų dekoro, teepee / Bohemijos temą baby shower dekoro.

TAI IŠ ANKSTO SUVERTI JAU, PARUOŠTAS NAUDOTI.Kiekviena plunksna buvo kruopščiai išvalytos ir rankomis dažyti su blizgučiai rose gold dažai.Blizgučių rose gold dažai pagauna šviesą ir priduria, tik teisę sumą Blizga.Naudoti šiuos plunksnų sukurti boho stiliaus plunksnų girliandą, fonas, stalo sklaida, kortelės embellishment, vieta korteles...nieko, kad jūsų širdies troškimus.

Dydis: Plunksna Val.: Plotis: 2.5-3cm;Aukštis: 12-20cm

Lynas ar virvė yra 3 metrų ilgio

spalva: kaip paveikslėlyje

Medžiaga: plunksnos

Pakuotės Turinys:

12X plunksna

1X 3 metrų ilgio virvė

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Sms Smart2020-08-27
"super reçu en moins de 2 semaine"
Ivanka Poluha 942020-09-08
"Perfect!!"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai