1 Vnt Derlius Skurdus Chic Gėlių Vaza Alavo Ąsotis Ąsotis Metalo Gėlių Vazonai, Vestuvių Šalis Dekoro Namų Puošmena Sodo Dekoro

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: stiklo vaza, bonsai, augalų stendas, puodą, parašytas skurdus, levit augalų, vazonas, vaza, uf derliaus, patalpų augalų lentynos.

    €4.13 €5.90
  • Prekės Pavadinimas: Loriver
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Naudojimo Sąlygos: Desktop
  • Medžiaga: Geležies
  • Stilius: Pastoracinės
  • Tipas: vaza
  • type1: Paramos Dropshipping

Aprašymas:

(1)MEDŽIAGŲ ir DYDŽIŲ : Šis punktas yra pagamintas iš Geležies.Dydis:7.5*14.5*8cm (2)LABAI DEKORATYVINIS STALO CENTERPIECES : Šie prancūzų Gėlių Vaza Su Virve, unikalus dizainas, kuris alsuoja meile.Rodyti ji tuščia, ar kaip vaza turėti džiovintos šakelės ar gėlės.Kaimiškas Geležies skardinės bus puiki puošmena jūsų stalui.

(3)PERFEECT UŽ DIRBTINĖS GĖLĖS : JIS NEGALI TURĖTI VANDENS!JI NEGALI TURĖTI VANDENS!JI NEGALI TURĖTI VANDENS!Jei jūs jį naudoti šviežių gėlių, prašome įdėti krepšiai/plastikinio butelio viduje laikyti vandens gėlės.

(4)PUIKI DOVANA IDĖJA : Geležies metalo vaza, kaip puiki dovana vaza insignia už specialios dienas, visų pirma housewarming arba vestuvių metu.Didelis papuošalų už gimtadienio, vakarienė žvakių šviesoje, valgomasis, gyvenamasis kambarys, salonas, studijų ir baras.

(5)Tai žavinga dizainas papildys kambario dekoro namai, gyvenamasis kambarys, vonios kambarys, virtuvėje ir biure.Puiki dovana jūsų šeimos narių, draugų ir tų, kurie myli gėles ir sodinti.

Medžiaga: Geležis

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Kabo forma: papuošalai

Stilius: pastoracinės

Dydis:

7.5*14.5*8cm

Pakuotė:

1 X Geležies Vazonas

Pastaba:

1.Dėl vadovo matavimo ir skirtingus matavimo metodus, tikrąjį dydį, gali būti šiek tiek skirtingi. 2.Primename, kad dėl apšvietimo efektai ir monitoriaus šviesumo/kontrasto nustatymai ir t.t.), spalva toną svetainės nuotrauka ir tikrasis elementas gali būti šiek tiek skirtingi.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai