Dviračio Kompiuteris G plus Belaidžiai GPS Spidometras Vandeniui Kelių Dviratį Dviračiu "Bluetooth" ANT+ Magene Cadence Dviračių Kompiuterio

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: dviračio rėmas dirželis, gps greičio spidometras, gp tracker, mtb galios matuoklis dviračiu, vyrai kompiuteris, bicycl, dviračių priedai bendrieji, cubrebotas ciclismo, skruzdžių lizdą, dviračių žemėlapis gps.

    €11.35 €22.69
  • Jutikliai: Magene Greitis, Cadence, Širdies ritmo monitorius
  • Sertifikavimo: CE
  • Chronometras ir Reikmenys: Belaidžio Chronometras
  • 2 funkcija: galite prisijungti su jutiklis
  • Modelio Numeris: NEWBOLER N1
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Dėmesio

1.Prašome Įdiegti programą Magene Komunalinių paslaugų, telefono ir registruotą sąskaitą pradėti Smart GPS kompiuterio,arba Smart GPS kompiuteris negali pradėti dirbti.ir tai nebus automatiškai sinchronizuoti su Stava. 2.Jums reikia baigti tam tikrus veiksmus, dėl Magene Utility programą, kai prijungiami nauji jutikliai.Tokia moduliacija, širdies ritmo , greičio jutiklį ir elektros skaitikliai.

4 Žvaigždučių Padėties Nustatymo Sistema

Paramos GPS/Beidou/Galileo/visuotinė Padėties nustatymo Sistema 30 Sekundžių norėdami greitai rasti , imtis visų veiksmų, ramybė.

Turtingas duomenimis, 37 straipsnių 9 kategorijos

Galia / Cadence / Greitis / Širdies Ritmo / Rangas / Atstumo / Aukštis / Laikas / Ruožtu Skaičius

Galite PASIDARYK pats spidometras ekranas

Baigus acivation ir privalomas preocedures, jums bus pareikštas nustatymo langas, Čia galite reguliuoti puslapių skaičius, ir kiekvieno puslapio turinį, suteikti galimybes neribotos ekrano plėsti ir pritaikyti auto-išjungimo laiką, garso įjungimas / išjungimas, esamą laiko juostą, asmeninės informacijos ir pan.

Prijungiami Nauji Jutikliai

Jums reikia baigti tam tikrus veiksmus, dėl Magene Utility programą, kai prijungiami nauji jutikliai.Tokia moduliacija, širdies ritmo , greičio jutiklį ir elektros skaitikliai.

Žingsnis 1 - Spauskite app ieškoti jutiklis 2 veiksmas - paspauskite ant jūsų prietaiso sąraše Žingsnis 3 - prietaisas pasirinkote rodomas "prijungtų prietaisų" padėtį ir ryšys baigtas.

Automatiškai sinchronizuoti į Strava

IPX6 Vandeniui ir Automatinio foninio Apšvietimo

Kodėl reikia GPS odometras + speed, cadence ir širdies ritmo monitorius?

Greitis cadence jutiklis gali teikti mobiliojo telefono ar GPS, kompiuteris su cadence duomenų, kad jis negali gauti, padėti vairuotojui gauti geros energijos, išėjimo galios santykis, ir nebūtų energijos nuostolių, kuriuos sukelia per greitas arba per lėtas cadence.Matavimo širdies ritmas leidžia jums naudotis be spėti įsisavinti tinkamą intensyvumą, siekiant padėti jums pasiekti savo tikslų efektyviai ir išvengti pernelyg didelė arba nepakankama mankšta per širdies ritmo aptikimo,Tai yra lengva patikrinti pažangą ir įrodyti savo pastangas.Šių trijų rūšių informacija yra surinkta GPS kilometražo skaitiklis, kuris gali būti lengvai suskaičiuoti ir dalijamasi per APP tokių Strava.

Montavimas K1 Laikiklis

1. Daugiau stabili, nei F laikiklis 2.Suderinama su Gopro kameros, Dviratis, priekinis žibintas

Make up for GPS ridos ir Geras Pasirinkimas už Patalpų Dviračiai

Nes tiek mobiliuosiuose telefonuose ir GPS kompiuteris naudoja GPS vietos nustatymo, siekiant nustatyti greičio, jų tikslumas yra kliudoma imant tankis ir algoritmai.Jei silpnas arba nėra signalo, greičio daviklis bus efektyviai kompensuoti duomenų tikslumą, kuris yra geras priedas prie GPS kodų lentelėje.

Cadence ir Greitis dvigubas jutiklis

Gamybos duomenys: 1. Dual Perdavimo Sistemos (ANT+ / Bluetooth) Suderinama Su Plačiai Naudojamas ANT " + " ir "Bluetooth Smart" Prietaisų! 2. Lengva įdiegti, Atsparūs vandeniui, Lengvi, Belaidis internetas ir Joks Magnetas 3. Greitis ir Cadence 2 in 1 Jutiklis (Jei reikia sekti Greitis ir Cadence tuo pačiu metu, jums reikia pirkti 2 vienetai) 4. Suderinamas Su Garmin, Bryton GPS Dviračių Kompiuterio su ANT+ Sistema 5. Taip pat suderinama su patalpų dviračių platforma, pavyzdžiui, Zwift, Sufferfest, TrainerRoad ir jūsų mėgstamiausia patalpų.Taip pat dirba su nemokama Wahoo Fitness programėle, Strava, RideWithGPS, MapMyRide, Cyclemeter, ir dar daugiau!

H64 Širdies Ritmo Jutiklis

1. Ilgai veikianti baterija 2. ANT+ & "Bluetooth 4.0" palaikymas 3. Suderinamas su garmin , igpsport, ZWIFT , WAHOO , STRAVA ir t.t Paketų sąrašas 1. ANT+ & "Bluetooth" 4.0 Širdies ritmo Jutiklis 1 CR2032 Baterijos 1 Reguliuojamas elastiniu diržu

Nagyistike Pisti2020-11-15
"Very good product. Works great and good baterry performance. I recommend for a cheap product for training tracking."
Bodoicuho112020-10-19
"Delivery time days 20 to Peter, packed securely, everything came intact. Cadence sensor and heart rate monitor work correctly, connected them to Zwift, found instantly. The computer itself is compact in size, installed forward removal with a universal fastening. Reliable and convenient."
Paliana892020-12-09
"Came exactly as described! Now is test. Recommend the seller."
Tingaevakseniya2021-01-28
"Arrived perfectly, delivery super fast give 5 stars, now forehead, then leave an additional comment here."
Alonso19922021-01-12
"Top seller second purchase Fasso he got very fast"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai