Geriausia Kaina!Naujas Atnaujinti Protingas 2100mhz 3G mobiliojo ryšio signalo stiprintuvas stiprintuvas, mini 3g Kartotuvas rinkinys su skystųjų KRISTALŲ Ekranas

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: "bluetooth" peugeot partner, ATNJ, siurblys starteris, rinkinys amplificator 2, vaccume vamzdis stiprintuvo rinkinys, atnj signalo stiprintuvas, ekranas lcd, stiprintuvas gsm, 4g 3g stiprintuvas, 1090mhz.

    €48.17 €52.93
  • Sertifikavimo: ROHS
  • Prekės Pavadinimas: ATNJ
  • Galia: 20dBm
  • Pelnas: 70dB
  • Modelio Numeris: KAIP-W1
  • Aprėptis: 100--200 kvadratinių metrų
  • Garantija: 3 metai
  • AGC ALC Pažangi Funkcija: Padaryti
  • Dažnis iki: 1920-1980MHz
  • Lengvas Montavimas: Padaryti
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Kabelis: 15M
  • Antenos: Stick Antena,Pen Antena
  • Dažnis žemyn: 2110-2170MHz

Model No :AS-W1

Su ALC AGC Funkcija Gali kontroliuoti pelnas automatiškai.Išvengti bazinės stoties trukdžių (Grupė 1) 2100mhz -- Uplink dažnis: 1920-1980MHz/Transliacijos dažnis : 2110-2170MHz Tinklo palaikymas : 3G Pelnas :70±2dB Maitinimas :AC110V~220V;DC+5V/2A Jungties Tipas: SMA-female jungtis.es, riboženklius ir kt.

Pardavimo Taškas

1,Protingas vadovas įrenginys su LCD ekranu 2,Realaus laiko ekranas signalo stiprumą. 3,Mechaninė ramybės, kai nėra vartotojo, kad skambina 4,Automatinė signalą, kai diegimo klaida ir pateikti pagal sprendimas 5,Automatinė reguliuoti sistemą, įgyti išvengti kartotuvo savaiminio sužadinimo 6,iniciatyva, primindamas, kai prietaisas buvo sugadintas.

Kaip tai veikia?

1. GAUNA SIGNALĄ Galinga antena pasiekia prieigos geras signalas, ir jį pristato stiprintuvas. 2. SKATINA SIGNALAS Startinio gauna signalą, sustiprina jį, ir tarnauja kaip relė tarp jūsų telefono ir artimiausias ląstelių bokštas. 3. LAIDOS SIGNALAS Jūsų prietaisai gauti didesnį ląstelių priėmimas ir į skambučius ir duomenų šeriami per stiprintuvas atgal į tinklą.Pastaba : būtinai vieta, kur jūs ketinate įdiegti yra WCDMA 3G Ir įsitikinkite, kad jūs galite gauti ne mažiau kaip 2 barai, 3G signalas iš lauko, prieš jums pirkti, kitaip šis produktas negali jums padėti.Jam reikia lauko gera ryškiai pagerinti savo patalpų signalas.

Prašome Patikrinti, ar Dažnį, prieš Perkant, Kaip patikrinti?

- "Android" mobilųjį telefoną Downlaod programa, vadinama App parodys skaičius LTE dažnių juosta - "Iphone" Surinkite *3001#12345#* Clink Ląstelių Tarnauja Info Patikrinkite Dažnis Band Indikatorių skaičius yra LTE dažnių Juosta

Straipsniai Aprašymas

Pastaba!

pristatymas ●Mes atsiųsime jūsų sklypo kuo posiible po mokėjimas patvirtino Per 48 valandas normalus,Išskyrus savaitgalį ir Chinaese šventes. ●Nurodykite savo teisingą adresą,vardą ir pavardę,ir pašto kodą. ●Mes paprastai būtų paskelbti sklypas su mažesnės vertės aviod arba sumažinti Muitinės Taxs.Importo Mokesčio nėra įskaitant kainą.Kai tai atsitiks, tai yra pirkėjų atsakomybė mokėti mokesčių ir muitinės formalumų. ●Pristatymas iš mūsų kontrolės.Jei norite gauti produktą, greitai, prašome pasirinkti, greitas pristatymas metodus, pvz., EMS, UPS ir DHL.Jei pastebėjote, kad pakuotė yra už pažadėjo pristatyti laiku, prašome susisiekti su mumis, mes susisieksime su vežėjais ir sužinoti priežastį.garantija ● Atkreipkite dėmesį, kad mes visada galime patikrinti ir išbandyti produktą du kartus prieš krovinio ir pakuotės juos gerai kiek possibel.Jei produktas yra palaužtas, gavimo,prašome susisiekti su mumis,mes išsiųsti jums naują. ●Trijų metų garantija, laikotarpis, už mūsų stiprintuvas,tai ioly 3 mėnesių thr priedai.Jei stiprintuvas turi kokių nors problemų, prašome mums parodyti vaizdo ar keletas nuotraukų iš savo pilną montavimą, mes padėsime jums.Prašome neatidaryti ginčo ar palikti neigiamą atsiliepimą prieš susisiekite su mumis.mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas,išskyrus atostogų.Atsiliepimai ● Jeigu esate patenkinti mūsų paslaugų ir produktų,mes būtume labai dėkingi, kad jūs įtraukėte mus penkių žvaigždučių ir teigiamą peržiūrą.Jūs taip pat galėtų rekomenduoti jį žmonėms, kuriems jo reikia.Labai ačiū.

Alenkaaa2222020-11-19
"Works fine. Street antenna G full. I cut it off, screw it to the room antenna from the TV (2 squares), turned it to the tower, the distance of about a kilometer 8-signal became 5 sticks."

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai