9" Įkrovimo Spalvinga Piešimo Tablet Iš Dalies Ištrinti Rašyti Skaitmeninis Tabletė Grafinis Rašysenos Trinkelėmis Elektroninių Gyvūnų Valdyba

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: lygiosios tablet, raundas piešimo bloknotas, ranka varžtas, meno pirštų pirštinės, grafinis rinkinys, xp skaitmeninio piešimo bloknotas, 10 colių tablet digma, plonas raštu tabletė, mi raštu tabletė, menininkas pirštine brėžinys.

    €19.29
  • Modelio Numeris: 9 colių dalinis trynimas spalvingą piešinį su užraktas
  • Tabletę ilgis: 210 mm
  • Pakuotė: Taip
  • Tipas: Skaitmeninis Tabletės
  • Medžiaga: LCD+ABS
  • Prekės Pavadinimas: GAMEDIAS
  • Tabletę Plotis: 178 mm

9" Įkrovimo Spalvinga Piešimo Tablet iš Dalies Ištrinti Rašyti Skaitmeninis Tabletė Grafinis PaintingToys Rašysenos Trinkelėmis Elektroninių Gyvūnų Lenta su užraktas Ypatybė : 1.Geriausia dovana vaikams ir suaugusiems: 9 colių Spalvinga piešimo lentos, tinka vaikams ir suaugusiems žmonėms, ir gali būti naudojamas pastaba priėmimas, skaičiavimas ir kalbų mokymąsi.Tai neatskiriama savo dovanų sąrašą. 2. Tai iš dalies ištrinti tabletę ir turite užraktas , jūs neturite nerimauti, ištrinti jį su klaida .Ir tai yra įkraunamas piešimo planšetinį kompiuterį galite įkrauti per USB kabelis ,padėti jums taupyti baterijas . 3.Aplinkos apsauga: piešimo lenta yra tarsi begalinis popieriaus lapas!Tai gali būti parašė vėl ir vėl, sutaupyti ne mažiau kaip 1000 vienetų popieriaus per metus, ir ji gali būti ištrinami su tik vieną mygtuką, be jokių mokesčių ar ryšio reikia. 4.Saugus ir nešiojamieji: Rašymo bloknote atveju ir LCD yra pagaminti iš tvirtos plastiko medžiagos, ir saugi mokyklos naudoti ir visi aplink namą, biurą ir automobilių. 5.High-tech: grafinis planšetinis slėgiui jautrus LCD rašymo paviršius sukuria linijas, skirtingų storių, atsižvelgiant į tai, kaip sunku jums stumti, tai kaip rašyti su rašikliu ant popieriaus. 6.Apsaugoti jūsų akis: LCD ekranas be spindulių ir akinimo, gera apsauga akis, būti daugiau, saugu ir patogu, kai jums naudoti ilgą laiką.

Titova Yulya2020-10-08
"In the description and in the photo it is indicated that color. But he only draws with one color. They were looking for a color! Baby rastroen"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai