ERMAKOVA Metalo Nude Naked Veneros Statulėlės Romėnų Deivė Venera De Milo Aphrodite of Milos Senovės graikų Statula Namų Biuro Dekoras

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: Graikų, bronzos nuogas skulptūra, gausybės ragas, pakabukas, nuogas dažai, offic lentelė, deivės pakabukas, statula, dievas graikų, moterų nuogas skulptūra, krūtinė graikų.

    €11.59 €17.84
  • Prekės Pavadinimas: Ermakova
  • Kita: namų dekoro aksesuarai,namų dekoro
  • Stilius: Antikos Imitacija
  • Medžiaga: Metalo
  • Taikoma: Namų,Biurų dekoravimas,dovanų
  • Tipas: Veneros statulėlės,Veneros deivės statula
  • Temos: žmonės

Tema : Vesus statulėlės Bruto Svoris: 0.25 kg/vnt Dydis: 5,5 cm*4cm*19cm/2.1"*1.5"*7.4" Spalva: Antikinio bronza Medžiaga: Metalo Venera yra Romėnų deivė, kurių funkcijos apima meilė, grožis, potraukis, seksas, vaisingumo, klestėjimo ir pergalę.Romėnų mitologijoje ji buvo motina Romėnų žmonių per savo sūnų, Enėjas, kurie išgyveno kritimo iš Trojos ir pabėgo į Italiją.Julijus Cezaris teigė, jos, kaip ir jo protėvis.Venera buvo pagrindinis daugelio religinių švenčių, ir buvo garbinamas Romėnų religijos pagal daug kultas pavadinimai.Romėnai pritaikytas mitų ir ikonografija savo graikijos kolega Afroditė dėl Romos menas ir lotynų literatūrą.Vėliau klasikinę tradiciją, Vakarų, Venera tampa viena iš plačiausiai nuorodos dievybių Graikų-Romėnų mitologijoje kaip įsikūnijimas meilę ir seksualumą. 1. Drop laivyba ir didmeninių užsakymų yra palaikomi.Didmeniniai užsakymai: prašome susisiekti su mumis ir gauti didmenines kainas.Drop laivyba užsakymai: prašome palikti pažymi, lašas laivybos užsakymus jūsų užsakymą,todėl mūsų colleauge galėtų pamatyti kad ir nebus įtraukti sąskaitą faktūrą ir mūsų parduotuvėje informacijos ir t. t.. 2. Kaip man tai padaryti, jeigu prekės yra sugadintas arba netinkamai ar mažiau, ar man nepatinka tai?Prašome susisiekti su mumis pirmą, prieš rašant apžvalgą ar darbo ginčą.Mes galime grąžinti pinigus, arba vėl naują elementą prie jūsų. 3. Nėra jokių muitų mokesčių?Tai yra pagrindinė pareiga piliečiams mokėti mokesčius pagal vietos teisę.Prašome atkreipti muitinės, mokesčių, atsižvelgiant į vietos politiką.Ačiū!

Darhanst2021-02-10
"The figurine came well packed. I lay in such a box. Not very large, but it looks beautiful and high quality, on one side is not the road processed edge, clings, you can scratch. In general, the product is satisfied, the price could be reduced more."

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai