Porceliano Pora Paukščių Figūrėlės Keramikos Paukštelis Mėgėjams Miniatiūriniai Apdailos Amatų Ornamentu Valentino Dienos Dovana Vestuvių Nori

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: ryšiai papuošalai, alavo figūrėlės, keramikos meno paukštis, priedų paukštis, miršta paukščiai, sankt valentin, miniatur namas, kinų porceliano, papūga, katytė keramikos.

    €5.63 €6.86
  • N.W.: Apie 0.15 kg/vnt.
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Keramikos & Emalį
  • Prekės Pavadinimas: Paukščių Palangės Dekoro Ornamentą Keramikos Pora Skulptūrų Paukščių Statula
  • Stilius: Pastoracinės
  • spalva: Spalvota
  • Yra Protingas Prietaisas: No
  • Funkcija: Dekoravimas, Dovanos, Meno Kolekciją ir Suvenyrų ir pan.
  • Paraiškos Vieta: Namų, Biuro, Kavinė, Užeiga, Viešbutis, Parduotuvės Langą ir Restorane.
  • Temos: meilė
  • Pritaikyti: Taip
  • Taikymo Pozicija: Desktop
  • Kokybiškos: Rankų darbo Drožyba, Dažytos, Įstiklintas ir Krosnis Kūrenama

1. Aprašymas: Porcelianinė Pora Paukščių Figūrėlės Keramikos Paukštelis Mėgėjams Statula Lentynos, Dekoravimo, Dovanų ir Amatų Ornamentu, Vestuvių ir Valentino Dieną.

2. Medžiagų: Keramikos molio .

3. Spalva: Daugiaspalvis .

4. Dydis(cm): Apie 8(Aukštis)*7( Storis)*12( Ilgis)--Galvą Aukštyn.

Apie 8(Aukštis)*7( Storis)*12.5( Ilgis)--Galva Žemyn.

5. N.W.: Apie 0.15 kg/vnt.

6. Gaminys: Rankų darbo drožyba, įstiklintas, dažytos ir krosnis kūrenama .

7. Naudojimas: Apdaila, meno kolekcijos, dėkingi, gimtadienis, dovana, vestuvės, Valentino Diena, santuokos jubiliejų, suvenyrų ir šventė ir kt.

8. Vieta Kilmės šalis: Kinija.

Nuotraukos, Nurodant:

Daugiau figūrėlės ir skulptūros, prašome !

Apie pakavimas:

Apsuptas polistireno ir burbuliukų maišelį viduje dėžutėje, kad yra įvyniojami su lipnia juosta.

Apie laivybos:

Jei turite kokių klausimų ir/ar paraiškų dėl laivybos ir/ar pristatymo šabloną, prašome maloniai susisiekite su mumis, be jokių nedvejodama.

Apie pakeisti ar grąžinti prekę:

Prašome patikrinti elementą kaip galima greičiau po to, kai gavo paketą.Jei prekė yra pažeista, praneškite mums ir siųsti nuotraukas per 48 valandas( nes jums užsiregistruoti imtuvas kopiją express).Mes pakeisime jums be nedvejodama.Norėdami gauti daugiau informacijos, prašome konsultuotis su mumis.

Kaip grąžinti prekę.Kaip žinome, yra vaizdo skirtumas skirtingų monitorių, todėl spalva punktas gal skiriasi šiek tiek.Ir taip pat, šviesos nukrypsta, kai, atsižvelgiant į nuotraukas, gal skiriasi spalva elementą.Taigi, mes turime atsisakyti priimti jūsų grąžinti prekę, jei rerurning priežastis yra dvi sąlygos, nurodytos aukščiau, arba vienas iš jų.

P. S.: Grįžtančių priežasties, kad mes nepriimame taip pat apima, kad prekė yra iš skirtingų lūkesčių vaizdą savo galvoje prieš jums gauti elementą.

Pastabos: Klausimai ne minėta, turi būti išspręsti taikiai per draugiškas derybas!Nesvarbu, kokius klausimus ar problemas, jūs susitiko iš anksto parduoti, pardavimo ar po pardavimo, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mūsų veiklos principas yra jums malonus apsipirkimas.

Kaip mes žinome, kad nėra nieko tobulo pasaulio.Ši pora nėra tobula, yra gal keli dalelę ir dėmės netolygi spalva plinta, bet tai tik efektingas rankų darbo amatų( Ypač tiems, vintage stilių) ir kiekvienas rankų darbo amatų, yra unikali pasaulyje.Bet esu tikras, kad tai bus puikus jūsų suvokti akis!

Lukovnikova V2020-09-14
"Nice bird."
Mg:miguel Dl2020-10-13
"Good afternoon, Like the quality of the product, but expected a couple birds, as was announced. The ad confuses when buying, not like buy in stores that confuse me. Bought in other stores that described couples and arrived couples. Not recommend this shop ."

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai