6 Rankenos Oro Joga Hamakas Anti-Gravity Akrobatikos Hamakas Fitneso Įranga Jogos Studija Sodas Sūpynės Patalpų Outdoo

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: anti gravity dangtis, tinka įrengti, aputure mc, hamakas pakabinti, muzikos studija įrangą, pegless, adob, anti gravity, patalpų augalų lentynos, oro akrobatas.

    €11.76 €16.80
  • GAMINIO NUMERIS: RB44
  • Medžiaga: 210T Nylon verpimui
  • Dydis: 250x150cm
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: THANKSLEE

6 Rankenos Oro Joga Hamakas Plaukioja Sūpynės Anti-gravity Joga Pilates Inversija Pratimai Prietaisas Namų SPORTO salėje Kabo Diržas

Medžiaga: 210T nylon susuktų (ne ruožas).Dydis: 250x150cm Guolis svoris: 300 KG Įpakavimas: pagrindinių lovų medžiaga + 6 putų plastiko rankenos + laikymo diržas + 4 kabliukai Spalva: mėlyna, royal mėlyna Tinka kambarį aukštis 2.6-3.2 metrų, Jei aukščio namo viršija 3.2 metrų, galite pirkti 2 ilginamųjų laidų.Papildomų priedų galima įsigyti: 1. Du ilginamųjų laidų su 1 metro ir 6 kilpos (100cm x 2,5 cm (6+1 kilpų)) 2. 2 kabinti plokštės, 8 varžtais (specifikacija: skersmuo 90mm, dugno skardos storis 3mm, bendras aukštis apie 40mm) diegimo žingsniai: 1. Įrengti kabliukai, tvirtinimo plokštės ar pakenčiamas plieno vamzdžiai ant lubų pirmas.Atstumas tarp dviejų kabliukų yra 50 cm iki 80 cm.Skylės turėtų būti perforuoti, lubų montavimo kabliukus, ir lubos su pakabinamos lubos netinka, montavimas. (Instaliavimas turi būti fiksuotą objektą, kuris gali pakelti svorį) 2. Jei lubos yra aukštos, jums reikia pridėti plėtinį diržo.Ilgis pratęsimo diržas 1.8 metrų.Ilgis anti-gravity joga yra 1,4 metrų iki 1,5 metrų, todėl aukštesnės lubos, taip pat gali būti naudojami. 3. Kablys alpinizmo kabliukais abiejuose galuose anti-gravity jogos tikslu prailginimo dirželis.Atsargumo priemonės: Prašome griežtai laikytis šių taškų naudojimo metu 1. Paramos taškų pakabinimo jogos hamakas turi būti tvirtas, ir kabinti aukštis neturėtų būti didesnis kaip 15 cm nuo žemės, kad netyčia nukristi ir susižeisti. 2. Prašome patikrinti, ar kablio jogos hamakas kabo plokštė yra laisvi, ir ar pratęsti diržas yra pernelyg dėvėti prieš naudojimą. 3. Išvengti žalos mygtukus arba aštrių daiktų ir joga hamakai. 4. Audinio šis produktas nėra atspari ugniai, prašome gyventi atokiau nuo ugnies šaltinių. 5. Atkreipkite dėmesį į švarą ir lygumo žemės aplink jogos hamakas, išvengti pasirenkant vietas su žvyro, filialų ir kitų aštrių ir kietų objektų.

Jei perkate kabinti plokštės

Čia yra montavimas

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai