2020 Vaikams, Mediniai Atminties Rungtynės Stick Šachmatų Žaidimas Vaikams, Atminties, Koncentracijos Mokymo Kūdikių Švietimo Spalva Pažintinių Gebėjimų

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: stalo žaidimas, black cobra gyvatė, klijuoti žaidimas lenktynių, šachmatų kulka, lazdas žaidimai, vaiduoklis stick, 2020 m. kalėdos, žaidimo rezultatas, žaidimas kulka, šachmatai žaidimas atminties.

    €5.22 €6.61
  • Kostiumas minios: Žaislai vaikams
  • Sertifikavimo: Kinija sertifikuotas (3C)
  • Proga: Šalis
  • Tinka: Virš 3 Metų
  • Įspėjimas: Uždrausti ryti
  • Amžius: Suaugusieji
  • Temos: Profesijos

produkto aprašymas:

Pavadinimas: Spalva Atminties Šachmatai

Medžiaga: medinis

Gaminio dydis: apie 17cm

Dėžutės dydis: 17.5 * 17.5 * 5cm

Tinkamas amžius: 3 metai ir daugiau

Svoris: 0.4 kg

Priedai: 1 bazė, 24 pėstininkai, 1 kauliukai

žaidimo taisyklės:

1. Atsitiktinai vieta, visi šachmatai vienetų šachmatų lenta atsitiktinai

2. Roll kauliukus ir imti pėstininkas

3. Kai spalva kauliukai yra tas pats, lombardai yra tavo, ir toliau roll kauliukus

4. Kai spalva gabalus, jūs paėmė yra ne tas pats, kaip kauliukai, įdėti vienetų atgal į pradinę padėtį, o priešininkas bus pradėti roll kauliukus.

5. Kai visi gabalai ant lentos anuliuojami, kas turi dauguma kūrinių yra nugalėtojas.Ar kas renka visus 6 spalvų šachmatų, kas yra nugalėtojas

produkto informacija:

1. Pasirinktas aukštos kokybės medžio masyvo (importuojamų aukštos kokybės medžio masyvo, saugios ir ekologiškos)

2. Sklandžiai chamfering (sklandžiai ir jokių galąstuvas, apsaugoti kūdikio konkurso oda)

3. Saugos, vandens pagrindo dažų (saugus ir ekologiškas, netoksiškas ir bekvapis)

Aprašymas: Ar norite įsigyti jūsų kūdikio žaislas, kuris gali, prašome juos ir įkvepia savo vaizduotę ir tuo pačiu metu?Gerai, tada kodėl gi ne gauti šį rinkinį,, anksti švietimo žaislai, dėlionės?Pagamintas iš aukštos kokybės medinės medžiagos, tai tvirti ir patvarus naudoti.Visos dalys yra tvarkomi glotniai nupoliruotos ir švelniai užapvalintais kraštais saugus vaikams.Didžiosios smegenis stimuliuojantis žaislas, mėgautis įdomus ir laimės dėlionė žaislai, ugdyti praktinius gebėjimus, rankų smegenų koordinavimo gebėjimus.Tai tikrai puikus smegenis stimuliuojantis žaislas įkvėpti vaikų vaizduotę, taip pat skatinti jų fizinį ir protinį vystymąsi.Savybės: Pagamintas iš aukštos kokybės medinės medžiaga, kieta ir patvari.Visos dalys yra tvarkomi glotniai nupoliruotos ir švelniai užapvalintais kraštais saugus vaikams.Ryškių ir įvairių spalvų, ne tik gali atkreipti kūdikių dėmesio, bet taip pat patenkinti savo smalsumą prie aplinkinių.Didžiosios smegenis stimuliuojantis žaislas, mėgautis įdomus ir laimės dėlionė žaislai, ugdyti praktinius gebėjimus, rankų smegenų koordinavimo gebėjimus.Kurti anksti, forma, spalva ir gyvūnų atpažinimo įgūdžių, jis gali įkvėpti vaikų vaizduotę, taip pat skatinti jų fizinį ir protinį vystymąsi.Specifikacija: Būklė: nauja Medžiaga: Medinis Spalva: Kaip nuotraukoje Dydis: 27 x 17 x 0,5 cm / 10.63 x 7.09 x 0.24 colių (Vidut.) Pakuotė: 1 x rinkinys kūdikių žaislai, dėlionės Pranešimas: Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl vadovo matavimo ir įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš užsakant.Prašome suprasti, kad spalvos gali egzistuoti chromatines aberacijas, nes įvairios paskirties nuotraukas.

Gabrixgggiallo2020-09-29
"Thanks for fast shipment!"
JCLines892020-11-30
"Recu rapide men très bien emballer"
Ingo Herz2020-10-28
"Beautiful and suitable and my child has been waiting for her for a while after the request was canceled the first time .. But its size is small. From the pictures I expected bigger .. Note that it is beautiful .. Recommend the seller"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai