Bandymų Korėja, Indija Japonija Vėliau kaip SL Pigios Elektros, viso Kūno Masažo Kėdė 4d Nulinės Gravitacijos 3d Shiatsu Pėdų elektros Energijos Tiekimo Kaina

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: masažas shiatsu kaklo, elektrinis masažo kėdės, elektros foot massager, juosmens massager elektros, pod nulis, asmens massager elektros, acrohm fush pod nano, galvos masažas kėdės, atgal massag, kailio kailiniai nekilnojamojo.

    €1 085.04 €3 390.74
  • Tinkamas Naudoti Vietoje: namų, biuro,viešbučio ir t.t.
  • Funkcija: Minkymo/pasikartojantis/slėgis/grandymo ir kt.
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null
  • Garantija: vienerių metų
  • Tarifo Darbo Laikas: 15min.
  • Pavadinimas: didelių bžūp pėdų įvyniojimas Deluxe Nulio-gravty Masažo Kėdė
  • Modelio Numeris: HFR-L60
  • spalva: ruda, aukso
  • Sertifikavimo: ROHS

PASTABOS:

1.Laivybos išlaidos kai kuriose šalyse yra nemokama, tačiau, prašyti, kad pirkėjas tiekimo Muitinės Mokesčių ID, kai kuriose šalyse " krovinių vežimo nėra įskaitant importo mokestis; 2. Jei pirkėjas yra choicing laivybos per Pardavėjo Pristatymas Metodas, mes išsiųsti prekes jūra arba oru, ir kai kuriose šalyse ("nuo durų iki durų arba duris į uostą); 3. Bet daugiau klausimų, pls nedvejodami kreipkitės į mus tiesiogiai.Ačiū.

Produkto Rodo

namuose naujas daugiafunkcinis prabangus salono erdvė, visiškai automatinis elektrinis viso kūno Masažo kėdė

Produkto Aprašymas

1.S-L tipo kreivė bendrą žmogaus kūno masažas vadovas; 2.Atgal su keturių ratų masažo mechanizmas; 3.Ištraukiamas kojoms didžiausias 20cm; 4.Oro pagalvė spaudimas už galvos, pečių, sėdmenų, rankos, blauzdos ir pėdos; 5.Šildymas juosmens; 6.Automatinis aukštis aptikimo funkcija; 7.Geležinkelių masažas vienintelis (suprojektuotas su 6 volai); 8.TFT ekranas, nuotolinio valdymo pultelis; 9."Bluetooth" muzikos žaisti funkcijas; 10.Nulinės gravitacijos, vieno mygtuko lygiagrečiai juda funkcija.

Gaminio Parametrų:

4D elektros Nulinės Gravitacijos Masažo Kėdė su muzika

Išsamiai Parodyta:

Prabanga viso Kūno Dvigubai SL stebėjimo Masažo Kėdė

DUK:

Q: Kaip apie garantija?A: Kad garantija yra 1 metai mūsų prekių, jei turite kokių nors kokybės klausimas, pažadame 3 metų garantija (tiekimo santykinis atsarginių dalių nemokamai).Q: Kaip apie certifciate?A: Mes turime CE, ROHS sertifikatas daug daiktų, ir mes UL, KC pažymėjimą, atsarginės dalys, pavyzdžiui, maitinimo laidas, PCB, varikliai ir kt.Q: Kaip apie grąžinimo politiką?A: Mes pažadame, kad prekės yra aukštos kokybės, ir kad jis veikia, kai jis siuntimas pirkėjams, nes mes turime dvi QC štabų patikrinti kiekvienas vienetas, jums nereikia nerimauti dėl prekės kokybės.Jei jums tiesiog nepatinka prekes, galite grąžinti ją mums per 30 dienų (kai jūs gavote šį skyrių), tačiau siuntimo išlaidas (įskaitant gauti ir siųsti) bus taikoma ir būti atsakingas Pirkėjas.Q: Apie custom muito ar importo mokesčio: A: Mes nesame atsakingi už užsakymą muito ar importo mokestis kai kuriose šalyse,kurios šalys galite patikrinti ir paprašyti mus pirmą kartą.Q: aš esu perpardavinėtojas, norėčiau pirkti daug vienetų, savo daiktą, kokia didmeninė kaina?A: Labas, ačiū už jūsų užklausą, jei norite pirkti dideliais kiekiais, prašome siųsti elektroniniu paštu mums arba siųsti jūsų pranešimą, mums per www.rcmadosstudija.lt, mes citata jums geriausią pasiūlymą, ačiū.Mano draugas.:-) Atkreipkite dėmesį, kad gali būti spalva klaidų ir funkcija atnaujinimus produktus galite įsigyti.Prašome kreiptis į faktinis produktus.Ačiū.

Apie Mūsų Politiką:

KODĖL JŪS PIRKTI PREKES, MES GALIME GRĄŽINTI VISĄ SUMĄ? -Šis fondas bus išimtas iš apyvartos, visos parduotuvėje 3-5% ir grįžo apie 30 kiekvieną mėnesį pagal pardavimus proporcingai kiekvieno kliento,bet Wechat rinkimo funkcija turi būti įjungta,jūs galite užduoti mums apie detales.

Noth1ngface2021-02-08
"Do not buy from this seller! Opened two disputes on this order. First out of the delivery time violation, the seller paid the delivery only after the dispute opened. The second dispute after receiving the stretch massage function does not work paint on a metal frame with chips and traces of previous use."

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai