Automobilių Stiliaus Žibintas Priekinis Bamperis priekinis žibintas Žiedas Apdaila Padengti Nissan Patrol 2010-M. Abs Chrome " Auto Reikmenys 2vnt viename rinkinyje

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: eleronas nissan patrol 2018, nissan patrol priedai apdaila, sparno nissan patrol 2017, Android AUTO, patrol, durų rankena " mitsubishi outlander, duster sėdynės, nissan patrol priedai hamulec, automobilių durų rankena toyota, nissan patrol accesoriis.

    €12.55 €13.22
  • Modelis, Metai: 2010-2014 m.
  • Medžiaga: ABS
  • Modelio Pavadinimas: 1297
  • Išorės Bandymų, Sertifikavimo: BMK
  • Elemento Tipas: Chromo Stilius
  • Prekės Pavadinimas: muchkey
  • 200000204: 200003546
  • Automobilio Modelis: Už " Nissan Patrol

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.

Mūsų prekės yra 100% pats, kaip aprašymas.Mes turime turtingą tarptautinių prekybos ir laivybos patirtį.mes galime pasiūlyti geros kokybės ir puikiu aptarnavimu ir padės jums sutaupyti išlaidas.Daug ir daug aukso ir sidabro standartu pirkėjams įsigyti daug įvairių prekių iš mūsų parduotuvės, ir parduoti juos savo šalyse.Laukiu bendradarbiavimo su jumis.

Automobilių stiliaus žibintas priekinis bamperis priekinis žibintas žiedas apdaila padengti Nissan Patrol 2010 m. 2011 m. 2012 m. 2013 m abs chrome " auto reikmenys 1pc

Aprašymas:

1.2 vnt. viename rinkinyje

2.Pagamintas iš abs chrome"

3.jis tinka atvirkščiai patrol

4.lengva įdiegti.

5.profesionalus dizainas, didmeninė eksporto.

6.3 M, ateina pagal apdailos,tiesiog klijuoti ant automobilių,tai yra lengva įdiegti.

7.1 metų garantija.

Kaip įdiegti šią prekę?

1.Rasti teisingą įdiegti poziciją, prieš removeing juosta apsauginė plėvelė ant produktų.

2.Švaraus paviršiaus Įrengimo vietos, siekiant užtikrinti, kad ji švari ir be aliejaus, taukų ir vaško ir pan.

3.vieta elementą tikslią vietą,atidžiai Klijuokite apdaila,paspauskite jį, norėdami užtikrinti gerą sukibimą.

4.prašome nereikia plauti savo automobilį per 24 valandas,todėl ji gali būti geriausia obligacijų stiprumo.

5.prašome šilumos lipnia juosta pagal elementą Padidinti nelankstumą, jei jūs turite karšto plaukų džiovintuvas. (juostos įtakos oro temperatūros)

Jei nesate tikri, klijuoti, jis taip pat sau, mes rekomenduojame, kad jūs paprašykite, kad patyrusių žmonių ar specialistų, siekiant padėti jums,nedvejodami kreipkitės į mus dėl pagalbos.

Mokėjimo Ir Siuntos

-Mes priimame alipay ,Visų didelių kredito kortelių sre priimtas per saugių atsiskaitymų procesorius SĄLYGINIO Mokėjimo turi ben pateiktas per 3 dienų nuo užsakymo .Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti ,palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dieną.

- Siuntos bus sutvarkyta per 2 darbo dienas po apmokėjimo ištrinamas, kaip ilgai, kaip pirkėjo informaciją ir pristatymo adresą patvirtino.Prašome suteikti teisę post code ir galiojantį telefono numerį, siekiant išvengti vėlavimo pristatymas.

1) Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

2) Jei pirkėjas reikia siuntinį reikia pristatyti, tam tikrų kurjerio arba kitų išreikšti taip, prašome susisiekti su mūsų pardavimo koreguoti kainą iki mokėjimo.

3) per Maža pakuotė 2.0 kg paprastai būti siunčiami China post / HK post / Singapore Post (išvardyti arba susitarė klientas.

4) Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

Importo Mokestis

Mes nesame atsakingi už BET kokius importo mokesčius, priskirtus mokesčių ar muitų nedelsiant.Jei sklypas yra grįžti atgal į mus dėl pirkėjo atsisakymo mokėti minėtus mokesčius, mes NEGALI išsiųsti siuntinį tol, kol pirkėjas visiškai šie mokesčiai ir mokėti VISUS grįžti ir vėl išlaidos.Pirkėjas negali atšaukti užsakymą arba prašymą grąžinti dėl aukščiau nurodytos priežasties.

Mes stengiamės padėti mūsų pirkėjams sumažinti riziką mokėti mokesčius.Kaip mūsų patirtis, 90% gali pasiekti pirkėjui nemokant jokių mokesčių, pvz., nurodant prekę, kaip pavyzdį ar dovana, bet jūs vis dar rasti, kad kaina yra žemesnė nei standartiniai net jūs pasirinkote mokėti į muitinės!

Grąžinimas ir Garantijos

Visos prekės yra naujos, tiesiai iš gamintojo.Jei gavote nekokybišką prekę, prašome susisiekti su mumis per 3 dienas po to pasirašyti ant kvito.Mes grąžinsime arba pakeisti jį.

Susisiekite su mumis per 7days po gavimo dienos gali būti grąžinti

Grįžti per 20 dienų nuo gavimo dienos gali būti pakeista.

Grąžinti ją per 30 dienų nuo gavimo

Grįžti per 1 metus nuo pirkimo datos gali būti taisomas.

Jis yra užsakovo pareiga apmokėti, grąžinimo pašto ir laivo prekės grįžti į jav.Mes atsiųsime atgal į savo išlaidas.

Visas ataskaitas, turi būti patvirtinti mūsų po tarnybos darbuotojai, mes neatsakome už bet kokią grįžti paketą, be išankstinio įspėjimo.

Ne sugedęs grįžta, ten bus administravimo mokestis taikomas.

Mes siūlome VIENERIŲ Metų Gamyklos Garantija (priedai nepridedami).

Garantija bus anuliuotas kaip:

(1) Žala dėl: Netinkamo drabužiai & ašara, purvo, netinkamai, netinkamo montavimo ar eksploatavimo, nepriežiūros, nelaimingų atsitikimų.

(2) Bet kokius nuostolius, atsiradusius dėl netinkamo pakuočių, kai pirkėjams grąžinti prekę mums.

I Marat N2020-11-21
"The chromed frames are fine, but the adhesive material for fixing it, of poor quality and very fine, so if the frame doesn't fit perfectly, the adhesive doesn't stick at all points, it should have more thickness to fit and paste better. Hurt this defect, now I'll have to buy another adhesive to stick it in condition."

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai