Aliuminio Ryžių Viryklė Nešiojamų Ryžių Viryklė Lankstymo Viryklė Kieto Kuro Virtuvės Lengvas, Kompaktiškas Ryžių Virimo Nustatyti universalūs

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: gasolin viryklė, apsimesti, kepimo rinkiniai, laužo puodą, pėsčiųjų, kempingas virtuvės komplektas, paspauskite žarna, alkoholio degiklis, rilakkuma kepimo rinkinys, elementas ryžių viryklė, gaisro klevas fork, aliumininis puodas.

    €9.39 €13.04
  • Kartus: No
  • Su Aušintuvas Maišelį ar Ne: No
  • Gali Turėti Verdančio Vandens, ar Ne: Taikoma
  • Vienkartiniai: No
  • Medžiaga: aliuminio lydinio
  • Su Stalo ar Ne: No

Savybės:

1.Universalus On-the-Go Bako: Mūsų Bento dėžutės gali būti naudojami salotoms, vaisius, riešutus, krekerius, daržovių, bulvyčių, ir vištienos pasiūlymų.Dabar, jūs galite pasiimti savo sveikiau naminis maistas su tavimi visur, kur jums eiti!

2.Lengva Suaugusiųjų Dalis Kontrolė:800ml/27-oz.talpa mūsų pietūs dėžės leidžia lengvai prep valgio ar kontroliuoti porcijų tiems, kuriems jos reikia, ar jūs dėl svorio netekimas dietos ar sveikatos būklės.

3.KID-FRIENDLY:Šis langelis yra kietas ir tvirtas, bet lengvas ir lengva atidaryti.Jūs galite paruošti savo mažyliui pietūs anksto, laikykite jį šaldytuve, ir atlicināt savo maišą ryte.

Techniniai duomenys:

Talpa: 800ml/27oz

Nerūdijantis dangtelis dydis: apie 16*9.5*6cm/6.30*3.74*2.36 į

Lankstymo krosnis: medžiaga: plienas, dydžio(apie): 10 x 7,5 x 2.1 cm/3.94x2.95x0.83in (saugomi), 9.5 x 7,5 x 5.4 cm/3.74x2.95x2.13in (kai prasidėjusios) svoris(apie): 105 g.

Nerūdijančio plieno garuose stovas, dydis(apie): 15.5 x 8,5 x 2 cm/6.10x3.35x0.79in, svoris(apie): 30 g

Medžiaga: 304 maisto kokybės plieno.

Funkcijos 1:

Jūs išbandžiau visų rūšių pietūs dėžės, bet kodėl jie visi nuotėkio maisto į savo krepšį?

1.Bandote sunku išlaikyti sveiką mitybą, bet yra labai nedaug restoranas galimybes žmonėms eiti.Net jūsų vaikas yra veikiamas, perdirbtas maistas mokykloje.Geriausias dalykas, kurį galite padaryti, tai paruošti supakuoti pietūs už jus abu.

2.Tai gali būti varginantis ir daug laiko atimantis.Jūsų maistą, taip pat gali būti sugedęs arba suvytusias ateiti pietų.Dar blogiau, jūsų priešpiečių dėžutė gali ištekėti jo turinį į savo maišą, kenkia kiekvienas vertingas dalykas į jį.

3.Tai pietų bakas yra pagamintas iš poliruoto aukščiausios klasės 18/8 nerūdijančio plieno, kad nebus sugadinti bet kokį maistą.Tai taip pat be BPA, plastiko, ftalatų ir švino, kurie gali išplautas į savo maistą ir sukelti rimtų sveikatos problemų.

4.Tačiau paslaptis mūsų efektyviai pietūs lauke yra dangtis.Mes siūlome tris variantus: 100% nepralaidi vandeniui Maisto kokybės Silikono, kuris garantuoja tvirtai vietoje išvengti išsiliejimo; sandariai Autentiški Bambuko, rekomenduojama išlaikyti sausą maistą šviežią; ir sandariai Visas Nerūdijančio Plieno, taip pat sauso maisto.

5.Tai reiškia, kad galite sutaupyti laiko, ruošiant didžiųjų partijų savo maistą, išsaugant porcijomis mūsų bento dėžutės, ir palikti juos į šaldytuvą.Ryte, patraukti savo priešpiečių dėžutes prieš jus ir jūsų vaikas išlėkti į darbą ir mokyklą.

Pakavimo Sąrašas:

1 x Priešpiečių Dėžutė

1 x Garuose Stovo

1 x Lankstymo Viryklė

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai